بسم الله الرحمن الرحیم
سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 07
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
مردم نگران تامین بنزین برای سفرهای تابستانی نباشند
ضیغمی: ذخیره بنزین کشور 15 درصد بیشتر از سال قبل است

۱۵:۱۵ (سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» روزانه 6 میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور افزوده می شود
» مصرف روزانه بنزین کشور به کمتر از 65 میلیون لیتر کاهش یافت
» رویانیان: قیمت بنزین‌ سهمیه‌ای از نیمه دوم امسال افزایش می‌یابد
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: علیرضا ضیغمی با بیان این که ذخیره بنزین کشور امسال 15 درصد در قیاس سال گذشته افزایش یافته است، گفت: مردم نگران تامین بنزین برای سفرهای تابستانی خود نباشند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با بیان این که تحریم بنزین ایران بی اثر است، افزود: آمادگی داریم در هرشرایطی بنزین مورد نیاز کشور را تامین کنیم.

ضیغمی تصریح کرد: تحریم‌ها نه تنها کمترین تاثیری در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت نفت ندارند، بلکه تلاش متخصصان توانمند ایرانی را برای شتاب بخشیدن به انجام کارها بیشتر می کنند.

به گفته وی تحریم ها سبب ایجاد واکنش منفی و کاهش مصرف بنزین از سوی مردم می شود؛ به گونه‌ای که‌ مصرف روزانه بنزین کشور در سه ماه نخست امسال در قیاس با مدت مشابه سال گذشته روزانه 2 میلیون لیتر کاهش یافته است که این مهم نشان دهنده مدیریت مصرف سوخت از سوی مردم است.

معاون وزیر نفت بر ضرورت استفاده مردم از وسایل نقلیه عمومی با هدف صرفه جویی در مصرف سوخت تاکید کرد.

ضیغمی با بیان این که واردات بنزین به کشور ادامه دارد، افزود: بخشی از بنزین وارداتی با هدف مخلوط کردن با بنزین تولید داخل برای بالا بردن عدد اکتان وارد کشور می‌شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون پروژه‌های مختلفی در پالایشگاه های کشور برای افزایش تولید بنزین در دست اجراست که با اجرای این پروژه‌ها از واردات بنزین بی نیاز می شویم ولی تا یک سال آینده و بهره برداری از طرح های بنزین سازی، واردات بنزین ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش پیشتر با بیان این که پنج طرح بنزین‌سازی و پنج طرح بهینه‌سازی در پالایشگاه های کشور در دست اجرا است، گفته بود: پس از اجرای طرح های بنزین‌سازی و بهینه‌سازی در پالایشگاه های کشور  ظرفیت تولید بنزین کشور با روزانه 85 میلیون لیتر افزایش از روزانه 43 میلیون لیتر به روزانه 130 میلیون لیتر می‌رسد.

 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom