بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
نتایج درخشان سهمیه‌بندی بنزین در صرفه‌جویی ارزی
صرفه‌جویی12میلیارد دلاری‌با سرمایه‌گذاری 150میلیون دلاری در کارت‌سوخت

۱۲:۵۹ (سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» عامری: 130/1 میلیارد لیتر از سهمیه بنزین بهار به تابستان انتقال یافت
» عامری: نگرانی برای تامین بنزین وجود ندارد
» عامری: وزارت نفت آمادگی تامین سوخت نیروگاه ها را دارد
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: فرید عامری هزینه اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در کشور را 150 میلیون دلار اعلام و تصریح کرد: با اجرای این طرح در سه سال اخیر 12 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی با کاهش واردات این فرآورده عاید کشور شد.

به گزارش خبرنگار شانا، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران روز گذشته (4 مرداد) در مراسم افتتاح مرکز جدید سامانه هوشمند سوخت با اعلام این خبر اجرای طرح سهمیه بندی بنزین را یکی از راهکارهای موثر در کاهش مصرف سوخت در کشور برشمرد و افزود: با اجرای این طرح میانگین مصرف بنزین کشور با وجود افزایش سالانه بیش از یک میلیون خودرو کاهش یافت.

به گفته او از زمان اجرای طرح سهمیه بندی بنزین تا کنون هیچ مشکلی در تامین بنزین کشور ایجاد نشده و هم اکنون 20 هزار و 330 دستگاه کارت خوان بنزین و 6 هزار و 919 دستگاه کارت خوان نفت‌گاز در کشور فعال است.

عرضه گازوییل بر اساس مسافت از 3 ماه دیگر

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور یادآور شد: طرح عرضه گازوییل به خودروها بر اساس مسافت طی شده هم اکنون به صورت آزمایشی در در کشور در دست اجرا است و تا 2- 3 ماه آینده نهایی می‌شود.

عامری افزود: با اجرای این طرح تحول بزرگی در عرضه گازوییل در کشور ایجاد و گازوییل مورد نیاز خودروهای عمومی بر اساس مسافت طی شده به آنها عرضه می‌شود.

ارتقای امنیت مرکز جدید سامانه هوشمند سوخت

عامری با بیان این که مرکز قدیمی سامانه هوشمند سوخت در سال 1386 با ظرفیت 30 هزار گیگابایت از سوی متخصصان خارجی راه اندازی شد، افزود: مرکز جدید سامانه هوشمند سوخت از سوی متخصصان داخلی و کارشناسان شرکت ملی پخش با ظرفیت ذخیره سازی 240 گیگابایت راه اندازی شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران این مرکز از استانداردهای بالای امنیتی برخوردار است و برای ورود به آن از مشخصه‌های زیستی استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: مرکز جدید سامانه هوشمند سوخت از امکان برقراری ارتباط اطلاعاتی با بیش از یکهزار و 120 مرکز خدمات مشتریان از جمله 700 دفتر پست و 420 دفتر پلیس +10 و بیش از 2 هزار و 827  جایگاه عرضه سوخت در کشور برخوردار است.

مرکز جدید سامانه هوشمند سوخت روز گذشنه (4 مرداد) با حضور دکتر سیدمسعود میرکاظمی، وزیر نفت و جمعی از مدیران شرکت ملی پالایش و پخش در محل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به بهره برداری رسید و در پایان این مراسم از جمعی از مدیران فعال در زمینه سامانه هوشمند تقدیر شد.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom