بسم الله الرحمن الرحیم
شنبه، ۱۵ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 04
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
مدیر عامل شرکت انتقال گاز ایران خبر داد:
صادرات گاز ایران به ترکیه از سر گرفته می شود

۱۲:۴۷ (جمعه ۸ مرداد ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» انفجار خط لوله انتقال گاز ایران-ترکیه
» کشکولی: صادرات گاز ایران به ترکیه به طور موقت قطع شد
» صادرات گاز ایران به ترکیه این هفته از سر گرفته می‌شود
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه گاز: در پی درخواست شرکت بوتاش ترکیه برای قطع عرضه گاز به دلیل بروز مشکل در خطوط انتقال گاز این کشور و انجام تعمیرات، صادرات گاز به کشور ترکیه، از امروز (جمعه 8 مرداد) از سر گرفته می شود.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، رضا الماسی، مدیر عامل شرکت انتقال گاز ایران با اعلام این خبر گفت: به دنبال پیگیری های این شرکت و اعلام آمادگی شرکت بوتاش ترکیه مبنی بر گذراندن مراحل نهایی تعمیرات خطوط انتقال گاز در خاک ترکیه صادرات گاز به آن کشور به صورت عادی برمی گردد.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران افزود: به محض کسب اطلاع از ایجاد اختلال و اشکال در خطوط لوله فشار قوی کشور ترکیه ، این شرکت آمادگی خود را جهت مساعدت و اعزام کارشناس جهت همکاری های فنی ابراز نمود.

وی همچنین اعلام کرد: با کمال مسرت و خود باوری این شرکت آمادگی دارد همگام با صادرات گاز ، دانش ، مهارت و نیروهای متخصص خود را نیز جهت انجام پروژه های برون مرزی اعزام نماید.

وی اضافه کرد: طبق قرارداد فی مابین با شرکت بوتاش ترکیه این شرکت متعهد است سالانه تا ده میلیارد متر مکعب گاز به کشور ترکیه صادر نماید و خوشبختانه تمامی پایانه های صادراتی گاز ایران فعال بوده و تاکنون توانسته ایم مطابق با قراردادهای منعقده به تعهدات برون مرزی خود عمل نماییم.

مهندس الماسی با بی ثمر خواندن تحریم های خیالی دشمنان این مرز و بوم بیان نمود: به همت و تلاش مضاعف کارکنان شرکت انتقال گاز ایران تاکنون هیچ موانع و مشکلاتی در رابطه با نگهداری و تعمیرات خطوط انتقال گاز ، تاسیسات تقویت فشار و ایستگاههای اندازه گیری و صادرات گاز در سراسر میهن اسلامی نداشته و روز به روز ، قابلیت ها و توانایی های متخصصان داخلی ایران به یمن موهبت تحریم های اقتصادی تقویت می گردد.

به گزارش شانا، صادرات گاز ایران به ترکیه به دلیل آتش سوزی ایجاد شده در خط لوله صادراتی این کشور از ساعت دو بامداد چهارشنبه (30 تیر) به درخواست ترکیه متوقف شده است و از همان زمان نیروهای تعمیراتی به تعمیر آن مشغول هستند.

رسانه‌های ترکیه دلیل توقف واردات گاز ایران به این کشور را وقوع انفجار در خط لوله گاز میان این دو کشور (در خاک ترکیه) اعلام کرده اند. 

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom