بسم الله الرحمن الرحیم
سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 07
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
با هدف پیشگیری از خرابی تجهیزات پالایشگاه
سیستم بازرسی بر مبنای ریسک در پالایشگاه بندرعباس استقرار یافت

۱۳:۱۵ (چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه پالایش و پخش: سیستم بازرسی بر مبنای ریسک (RBI) در واحدهای تقطیر شماره "یک" و آیزوماکس پالایشگاه بندرعباس استقرار یافت.

به گزارش شانا، رئیس بازرسی فنی و حفاظت از خوردگی فلزات شرکت پالایش  نفت بندرعباس با بیان این که تاکنون برنامه بازرسی پالایشگاه به شکل سنتی و تنها بر اساس بازه زمانی انجام می شد، افزود: پیش از این واحدهای مختلف پالایشگاه در زمان های مشخص یا به دلیل خرابی تجهیزات برای انجام تعمیرات و بازرسی از سرویس خارج می شدند، ولی با استفاده از سیستم بازرسی بر مبنای ریسک، می توان امکان خرابی تجهیزات پالایشگاه را پیش بینی کرد و  اقدام های لازم را با هدف پیشگیری انجام داد.

مهندس مهرداد ظریفی افزود: این نرم افزار بر اساس روش‌های گام به گام و به صورت محاسبه همه فرمول ها، جزئیات، نکات کلی، قوانین و عناصر ضروری طراحی شده است.

به گفته وی، سیستم  بازرسی بر مبنای ریسک بر اساس یکی از روش‌های کیفی بازرسی (سریع ولی بسیار کم دقت)، روش کمی (نیازمند سرمایه گذاری و صرف وقت بیشتر برای جمع آوری داده ها) روش نیمه کمی قابل اجراست.

مهندس ظریفی هدف از اجرای بازرسی بر مبنای ریسک در پالایشگاه بندرعباس را بهینه سازی هزینه های بازرسی، تعمیر و نگهداری، افزایش ایمنی و Reliability تجهیزات، کاهش توقف های برنامه ریزی شده و غیر برنامه ریزی شده، افزایش عمر مفید تجهیزات، کاهش هزینه های عملیاتی و بهینه سازی هزینه ریسک در پالایشگاه اعلام کرد.

وی افزود: شناسایی پتانسیل های خرابی، شکست و کاهش خطرها، توجه و تمرکز روی تجهیزات بحرانی و توجه نسبی به تجهیزات غیر بحرانی و اولویت بندی تجهیزات، تجزیه و تحلیل خطا و اثرهای ناشی از آن و شناسایی پارامترهای فرآیندی موثر بر میزان خوردگی، از دیگر اهداف اجرای بازرسی بر مبنای ریسک (RBI) در پالایشگاه بندرعباس است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom