بسم الله الرحمن الرحیم
سه شنبه، ۱۸ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 07
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 
با هزینه وزارت نفت محقق شد
آموزش بهینه‌سازی مصرف سوخت برای 10 هزار متخصص ساخت و ساز

۱۳:۴۵ (دوشنبه ۸ شهریور ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» سمینار بهره وری مصرف انرژی در پنج صنعت انرژی بر کشور
» استانداردهای سختگیرانه‌تر مصرف انرژی در صنایع کشور اجرا شود
» صرفه‌جویی سالانه 8 میلیون بشکه نفت با پیاده‌سازی استاندارد در صنایع
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه گاز: بیش از 10 هزار متخصص فنی و مهندسی بخش ساخت و ساز کشور با هزینه وزارت نفت در دوره های آموزش مبحث 19 شرکت بهینه سازی مصرف سوخت آموزش دیده اند.

به گزارش شانا، 10 هزار و 660 نفر از متخصصان فنی، مهندسی و متولیان بخش ساخت و ساز سراسر کشور در دوره های آموزش مبحث 19 مقررات ملی ساختمان شرکت بهینه سازی مصرف سوخت آموزش دیده اند و طبق برنامه این دوره های آموزشی در سال جاری نیز با یک روند افزایشی ادامه خواهد یافت.

از سال 1387 به منظور توسعه آموزش مباحث مرتبط با بهینه سازی انرژی، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با بهره گیری از توان بخش خصوصی، علاوه بر افزایش کمی و کیفی دوره های آموزشی حضوری، امکان آموزش غیر حضوری از طریق شبکه رایانه ای را نیز فراهم کرد؛ به نحوی که تعداد افراد آموزش دیده در دوره های حضوری طی سال های 1380 تا 1386 افزون بر 6210 نفر بوده و در دو سال 87 و 88 تعداد 4450 نفر در دوره های آموزش مبحث 19 مقررات ملی ساختمان شرکت کرده اند که 700 نفر از این تعداد مربوط به شرکت کنندگان در دوره های آموزش از راه دور است.

دوره های آموزش مبحث 19 مقررات ملی ساختمان، علاوه بر آموزش نحوه محاسبه و تهیه چک لیست انرژی ساختمان های در حال احداث، موارد بهینه سازی انرژی در ساختمان های موجود نیز معرفی شده و شرکت کنندگان در دوره با انواع مصالح و تجهیزات مرتبط با بهینه سازی انرژی ساختمان آشنا می شوند، مدت اجرای دوره های آموزشی مبحث 19 مقررات ملی ساختمان 32 ساعت و در چهار روز بوده و در پایان دوره با آزمون کتبی و دریافت پروژه عملی از شرکت کنندگان در دوره، سنجش به عمل می آید.

شرکت بهینه سازی مصرف سوخت براساس صلاحیت علمی و تجربی خود، مجوز برگزاری دوره های مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را از وزارت مسکن و شهرسازی دریافت کرده است و به پذیرفته شدگان در دوره های آموزشی، گواهی نامه معتبر اعطا می کند.

در این راستا از سال 1380، شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با همکاری مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان دوره های حضوری مبحث 19 مقررات ملی ساختمان را در سراسرکشور برگزار کرده است.

شرکت بهینه سازی در سال 1389با اولویت قرار دادن اطلاع رسانی و آموزش موارد صرفه جویی انرژی در بخش ساختمان علاوه بر دوره های آموزش مبحث 19 مقررات ملی ساختمان اقدام به فراخوان عمومی همکاری با مجریان آموزشی توانمند و متخصص برای اجرای دوره های آموزش حضوری مدیریت مصرف انرژی ساختمان های موجود، کارگاه آموزشی بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان و آموزش الکترونیک مدیریت مصرف انرژی ساختمان  کرده است و هم اکنون مدارک فنی شرکت کنندگان در فراخوان عمومی در مرحله انتخاب مشاوران ذی صلاح است.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom