بسم الله الرحمن الرحیم
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
2012 February 08
فارسی | English
شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی
صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما
SHANA RSS
 آخرین‌اخبار 
 نفت  گاز  پالایش و پخش  پتروشیمی  بین الملل  عکس  پایشگری 

صرفه جویی سالانه 2 میلیون لیتر سوخت مایع با جایگزینی گاز در کردستان

۱۲:۵۰ (سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
» آغاز بهره برداری و عملیات اجرایی گازرسانی 14 روستای استان کردستان
نسخه چاپی نسخه چاپی

شانا _ گروه گاز: با گازرسانی به 10 روستای شهرستان بیجار استان کردستان، سالانه از مصرف دو میلیون لیتر سوخت مایع جلوگیری می شود.

به گزارش شانا، مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: سیدان، قزل علی، زاغه فولاد، قمشلو، خورخوره، دولت کند، همچنین قشلاق خانه، ایده لو، قره پالچوق و تازه آباد روستاهایی هستند که زیر پوشش گاز طبیعی قرار گرفته اند.

مهدی مهدوی با بیان این که با گازرسانی به این روستاها،شمار روستاهای بهره مند از گازطبیعی این استان به 302 مورد رسیده است، اعتبار هزینه شده برای گازرسانی به آنها را 30 میلیارد ریال اعلام کرد.

وی گفت: برای گازرسانی به این روستاها 17 هزار و 450 متر خط تغذیه فلزی 6 و 8 اینچ، 54 هزار و 300 متر شبکه پلی اتیلن اجرا و یک ایستگاه کاهش فشار با ظرفیت 2500 متر مکعب در ساعت نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان لوله گذاری انجام شده در این 10روستا را 71 هزار و 750 متر و انشعاب قابل نصب در آنها را 570 مورد اعلام کرد.

مهدوی یادآور شد: با گازرسانی به این روستاها چهار هزار و 425 نفر در قالب 885 خانوار از گاز طبیعی بهره مند شده اند.

مرادنیا نماینده مردم بیجار نیز با بیان این که گازرسانی به روستاهای استان کردستان نتیجه عدالت محوری دولت است، تاکید کرد: این اقدام ها چهره استان و روستاهای آن را به کلی دگرگون کرده است.

وی گازرسانی به 302 روستای کردستان را با توجه به کوهستانی بودن آن اقدامی مهم و عملکرد شرکت گاز این استان را در این زمینه مطلوب خواند.

 نظر شما درباره خبر 
نام :
پست الکترونیک :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)



 

Powered By RadCom