تلاش شرکت گاز برای برگزاری المپیاد ورزشی جانبازان در سال جاری

شانا_ گروه عمومی: رئیس امور ایثارگران شرکت ملی گاز از تلاش این شرکت برای برگزاری المپیاد ورزشی جانبازان خبر داد.

حسین سروری با بیان این که المپیاد ورزشی ویژه جانبازان بنا به دلایلی در سال گذشته برگزار نشد، به خبرنگار شانا گفت: امسال قصد داریم این المپیاد را در دو گروه سنی زیر و بالای 40 و در 7 رشته ورزشی برگزار کنیم.

وی از فوتسال، شنا، بدمینتون، تیراندازی، دارت و شاخه ای از دو و میدانی، به عنوان رشته های ورزشی موردنظر در المپیاد جانبازان نام برد و افزود: همچنین در نظر داریم در صورت امکان رشته های ورزشی مختص جانبازان را توسعه دهیم.

رئیس امور ایثارگران شرکت ملی گاز با اشاره به جمعیت 7 هزار نفری ایثارگران در این شرکت اظهار کرد: امور ایثارگران وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در سطح شرکت به عهده دارد و در این راه، ابلاغیه ها و دستورعمل هایی دارد و اقدام های بسیاری را نیز انجام داده است.

سروری به برگزاری یادواره شهدای صنعت نفت و شهید تندگویان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از اقدام های این واحد برگزاری یادواره شهدای صنعت نفت بود که در آن از تمام خانواده های شهدای 4 شرکت اصلی که در تهران مستقر بودند و همچنین خانواده شهدای شرکت ملی گاز در اقصی نقاط کشور دعوت به عمل آمد.

وی از نمابرداری از تمبر یادبود شهدای صنعت و شهید تندگویان، برگزاری کاروان راهیان نور در ایام عید نوروز ویژه خانواده شهدا، شناسایی کارکنان ایثارگر و فرزندان شاهدی که نخبه و توانمند هستند و تهیه و انتشار کتابچه ای از اطلاعات آنان به عنوان اقدام های امور ایثارگران شرکت ملی گاز در سال گذشته نام برد.

سروری با بیان این که اقدام های یادشده در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: علاوه بر این، پیشنهاد تشکیل یک ساختار سازمانی ایثارگران در وزارت نفت از سوی شرکت ملی گاز به منابع انسانی ارائه شده است.

وی در این باره توضیح داد: هدف ما از تشکیل یک ساختار سازمانی در وزارت نفت، ایجاد یک مرکز ثقل در بدنه صنعت نفت است که بتواند به عنوان پشتیبان دیگر واحدها در سایر شرکت ها عمل کند.
کد مطلب 204440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =