انجام پیش بینی های لازم برای تامین سوخت نیروگاهی کشور

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از انجام پیش بینی های لازم برای تامین سوخت مورد نیاز بخشهای مختلف مصرف در ماههای سرد سال به خصوص بخش نیروگاهی خبر داد.

سید ناصر سجادی در گفتگو با خبرنگار شانا گفت: برای پاسخگویی به نیاز سوختی بخشهای مختلف از جمله نیروگاهها، پیش بینی های لازم انجام شده است.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان این که امسال نسبت به سال گذشته، زمستان زودرسی در پیش داریم، گفت: آمادگی در همه زمانها وظیفه ذاتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است و برای گذر از زمستان امسال آماده ایم.

سجادی با بیان این که ذخیره سازی سوخت نیروگاهی از نیمه نخست امسال آغاز شده است، گفت: با برنامه ریزی جامع برای تامین سوخت کشور، سوخت رسانی به همه بخشها از جمله نیروگاه ها به طور مطلوب انجام می شود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اعلام این که موازنه ذخیره سازی و تحویل سوخت مایع به نیروگاهها بر پایه مقدار گاز تحویلی به آنها صورت می گیرد، تصریح کرد: هر چقدر سهم تحویل گاز افزایش یابد، سوخت مایع تحویلی نیز کاهش خواهد یافت.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: با تلاش بخش بالادستی در افزایش ظرفیت تولید گاز کشور، امسال سوخت مایع کمتری در بخش نیروگاهی مصرف شده است.

سجادی افزود: بر این اساس در نیمه نخست امسال مصرف سوخت نیروگاهها در مقایسه با سال گذشته بیش از 7 میلیارد لیتر کاهش یافت.

به گزارش شانا، حمیدرضا عراقی معاون وزیر نفت نیز در این باره به شانا گفته بود: در ٦ ماه نخست امسال، ٣٣ میلیارد متر مکعب گاز به نیروگاههای کشور تحویل شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ٧,٧ میلیارد متر مکعب افزایش داشته است.

وی افزود: با توجه به جایگزینی گاز با فرآورده های نفتی در نیروگاهها و مقایسه قیمتها مشخص شد که از مصرف سوخت مایع به ارزش ٥ میلیارد دلار جلوگیری شده است.

محسن مظلوم مدیرکل برنامه ریزی انرژی وزارت نفت نیز در این باره پیشتر گفته بود: راهبرد ذخیره سازی فرآورده های مورد نیاز اعم از، نفت کوره و نفت گاز در چارچوب سیاستهای وزارت نفت قرار دارد، بر این اساس با توجه به سیاست اختصاص حداکثری گاز به نیروگاه ها دیگر نیاز به اعمال شیب تند در افزایش حجم مخازن نیروگاهی متناسب با برنامه های سالیان پیش وزارت نیرو نخواهد بود، به عبارت دیگر وزارت نفت علاوه بر شناخت کامل از مختصات تامین سوخت مورد نیاز نیروگاهی، در کنار تعهد به تخصیص حداکثری گاز طبیعی، افزایش سطوح ذخایر فرآورده های مایع نیروگاهی را نیز متناسب با توان تخصیص حداکثری گاز در دستور کار خویش قرار داده است.

کد خبر 228138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =