اجرای طرح درمان غیر مستقیم نماد خدمات پایدار است

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اجرای طرح 6 ماهه درمان غیر مستقیم در تهران را مطلوب و مثبت ارزیابی کرد.

حبیب الله سمیع در گفتگو با خبرنگارشانا با بیان این که بهبود و تقویت توسعه درمان درصنعت نفت از اولویتهای ماموریت و چشم انداز امسال بهداشت و درمان صنعت نفت است گفت: برای ارتقای سطح کیفی درمان مراجعان تحت پوشش، طرح درمان غیر مستقیم کارکنان صنعت نفت از آذر ماه پارسال با مصوبه هیئت مدیره سازمان و شرکت ملی نفت ایران به مرحله اجرا رسید.

وی با اشاره به این که پارسال برای اجرای طرح درمان غیر مستقیم با 20 بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی و مراکز پاراکلینیکی خصوصی در سطح شهر تهران تعامل و تفاهم شد گفت: به موجب این طرح، خدمات درمانی به همکاران وزارت نفت و خانوادهایشان که در تهران شاغل هستند از طریق مراکز طرف قرارداد فراهم شده است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در تشریح این طرح افزود: هریک ازکارکنان و خانواده های آنها می توانند با مراجعه فوری به نزدیکترین مرکز درمانی محل سکونت خود و پذیرش سریع از امکانات و تجهیزات مراکز و بیمارستانهای طرف قرارداد سازمان در تهران با کسر فرانشیز مصوب برای درمان استفاده کنند.

سمیع با اشاره به خدمات کیفی در بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: پارسال به 254 هزار و 200 نفر از جمعیت تحت پوشش در تهران در 2 بخش بستری و سرپایی خدمات دهی شد.

وی با بیان این مطلب که امسال 6 پروژه عمرانی با تامین و صرف اعتبار 550 میلیارد تومان در مناطق و مراکز مختلف کشور ساخته می شود، اظهارکرد: در نیمه نخست امسال هفت پلی کلینیک دیگر در شهرهای اهواز، اراک و تهران و یک بیمارستان در گچساران برای خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، پیشگامی وزارت نفت را در اجرای مسئولیت اجتماعی، اقدامی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت افزون بر سیاستگذاری، اجرا، نظارت و راهبری و ارائه مراقبتهای جامع و یکپارچه در حوزه سلامت به کارکنان صنعت نفت به عنوان ماموریت اصلی خود در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز خدمات ارزشمند و قابل توجهی را به مردم مناطق محروم کشور و بویژه مراکز عملیاتی صنعت نفت ارائه می کند.

سمیع ضمن اشاره به خدمات گسترده سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت به مردم بومی، این خدمات را به‌عنوان بخشی از فعالیتهای این سازمان معرفی کرد و گفت: خدمات سرپایی، بستری و فوریتهای سازمان به ساکنان بومی مناطقی مانند خارگ و عسلویه 85 درصد، آبادان 60 درصد، آغاجاری 40 درصد و مسجد سلیمان 50 درصد و بسیار پررنگتر از وزارت بهداشت و درمان، آموزش پزشکی است و فعالیت این سازمان با تکیه برسرمایه های انسانی کارآمد و متعهد، بهره مندی از مدیریت دانش بنیان و استفاده از فناوریهای نوین با هدف توسعه پایدار انجام می‌ شود.

کد خبر 261755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =