به گزارش خبرنگار شانا، با تایید کلیات طرحهای توسعهای شرکت پتروشیمی فارابی از سوی مدیرعامل هلدینگ تاپیکو، بزودی اقدامات توسعهای این شرکت آغاز خواهد شد.
در راستای اجرای هر چه سریعتر طرح توسعهای پتروشیمی فارابی، شنبه ( 19 تیرماه) امیر شقاقی، مدیرعامل هلدینگ تاپیکو در محل مجتمع پتروشیمی فارابی در ماهشهر حضور پیدا کرد.
در این جلسه که به دعوت مدیرعامل پتروشیمی فارابی تشکیل شده بود، مذاکرات فشردهای در خصوص اهمیت و لزوم آغاز هرچه سریعتر طرح توسعهای شرکت پتروشیمی فارابی به عمل آمد که کلیات انجام طرح توسعهای مورد تأیید مدیرعامل تاپیکو قرار گرفت.
سید ابراهیم سقائی فومنی در پایان این نشست تاکید کرد: با توجه به قدمت و اعتبار برند فارابی و اهمیت امکانات و موقعیت استراتژیک آن در منطقه ویژه اقتصادی، پیادهسازی و اجرای طرح توسعهای در این شرکت قطع بهیقین نویدبخش افقهای بسیار روشنی در آینده نزدیک برای منطقه و کشور خواهد بود.
نظر شما