به گزارش شانا به نقل از بورس کالا، بیشترین کاهش قیمت مربوط به پلی اتیلنهای سنگین اکستروژن با 1.8 درصد نسبت به دو هفته قبل است، گرید PE100 به میزان 69 تومان و گرید PE80 نیز 68 تومان نسبت به دو هفته قبل ارزان شده اند.
در ردیف دوم بیشترین کاهش قیمتها پی وی سیها قرار دارد، به طوری که این کالاها هشت صدم درصد نسبت به دو هفته قبل ارزان شد.
همچنین پلی استایرن معمولی نیز یک صدم درصد نسبت به بازه زمانی یادشده، کاهش قیمت داشت، این کالا از چهار هزار و 87 تومان به چهار هزار و 81 تومان رسید.
همچنین پلی استایرن مقاوم نیز بدون تغییر قیمتی در محدوده چهار هزار و 212 تومان ثابت ماند، پلی اتیلن سبک خطی نیز با چهار صدم درصد کاهش نسبت به دو هفته قبل روبه رو شد.
در همین حال بیشترین رشد قیمت نسبت به دو هفته گذشته متعلق به SBR هاست، گرید 1502 به میزان 2.4 درصد و گرید 1712 نیز 2.6 درصد افزایش قیمت داشت.
پلی پروپیلنهای شیمیایی نیز 6 صدم درصد نسبت به دو هفته قبل با افزایش قیمت روبه رو شدند، پلی پروپیلنهای شیمیایی نیز تغییر قیمت نداشتند، همچنین پلی اتیلنهای سنگین بادی، تزریقی، دورانی و فیلم نیز نسبت به دو هفته قبل با افزایش قیمت یک صدم درصدی روبه رو شد.
پلی استایرنهای انبساطی نیز نسبت به بازه زمانی یادشده با هفت صدم درصد افزایش روبه رو شدند، همچنین پلی اتیلنهای ترفتالات بطری هم اندکی با افزایش قیمت روبه رو شدند، گرید 821 و 781 به میزان 6 صدم درصد افزایش داشتند، پلی اتیلن ترفتالات نساجی هم نسبت به دو هفته قبل ثابت ماند.
نظر شما