همکاری‌های ایران و آلمان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گسترش می یابد

معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو گفت: اجرایی شدن برجام فرصت‌های زیادی برای تبادلات علمی و پژوهشی با سایر کشورها فراهم کرد، ایران و آلمان با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در کشور، همکاری خود را در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر گسترش می‌دهند.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، گئورگ قره پتیان، معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو با یادآوری همکاری‌های وزارت آموزش و پژوهش جمهوری فدرال آلمان و وزارت نیروی ایران، گفت: امروز برخلاف گذشته، فعالیت‌های علمی محدود به مرزها نیست و تبادلات علمی به عامل توسعه کشورها بدل شده است.

وی افزود: پژوهشگاه نیرو با همین دیدگاه، اداره بین‌الملل خود را راه اندازی کرده و منافع 2 سویه پژوهشی و علمی با کشورهای مختلف را پیگیری می‌کند.

قره پتیان تصریح کرد: آلمانی‌ها با توجه به توانمندی‌ بالای فنی و پژوهشی، سرآمد کشورهای جهان در زمینه برق و انرژی هستند و به همین دلیل، توسعه ارتباطات با فعالان پژوهشی این کشور در دستور کار قرار گرفت.

معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو عنوان کرد: اکنون توسعه همکاری‌ها با موسسه‌های ماکس پلانک، بنیاد تحقیقات آلمان و موسسه تبادلات علمی این کشور، عملیاتی شده است.

وی به بازدید برخی اعضای وزارت آموزش و پژوهش جمهوری فدرال آلمان از پژوهشگاه نیرو اشاره کرد و گفت: تبادلات و توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی در زمینه نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و سایر منابع انرژی تجدیدپذیر و همچنین تحقیقات بنیادی به‌ویژه در صنعت برق و برگزاری کارگاه‌های مشترک آموزشی در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

قره پتیان افزود: در چند سال گذشته، این ارتباطات با رکود مواجه شده بود، اما با اجرایی شدن برجام، فرصت‌های خوبی برای توسعه تبادلات علمی پیش آمده و بسیاری کشورها از جمله آلمان‌ها با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های علمی کشور، علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران هستند.

معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو تصریح کرد: در این زمینه از توانمندی‌های دانشگاه‌های کشور به‌عنوان مدیر پروژه‌های وزارت نیرو استفاده خواهد شد.

قرار بود دیروز (یکشنبه، 18 مهرماه) بیانیه‌ای مشترک میان وزارت نیرو ایران و وزارت آموزش و پژوهش جمهوری فدرال آلمان برای همکاری در زمینه‌های آب و نیرو به امضای 2 طرف برسد که این بیانیه پس از انجام کار کارشناسی بیشتر در هفته‌های آینده امضا خواهد شد.

کد خبر 270792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =