سیاسی کردن قراردادهای نفتی به زیان کشور است

معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: «باید نشان دهیم ایران محیطی سالم، ایمن و امن برای سرمایه گذاری خارجی است و بحث‌های سیاسی و جناحی درباره اجرا شدن یا نشدن قراردادهای نفتی، به زیان منافع ملی کشور تمام می شود.»

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، امیرحسین زمانی نیا درباره اجرای قراردادهای جدید نفتی اظهار کرد:  بحث‌های سیاسی درباره این‌که آیا این منابع را توسعه دهیم یا نه، به نوعی مشغول کردن و فریب دادن خود محسوب می شود.

وی افزود: البته اکنون، تصمیم‌های لازم برای پیگیری این قراردادها، گرفته شده است تا قراردادها امضا و اجرا شود و کارهای اجرایی این قراردادها به زودی و به تدریج آغاز می شود.

معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی با بیان این که میزان تولید منابع نفت و گاز نسبت به ذخایر هیدروکربوری کشور، پایین است، تصریح کرد: این موضوع نشان می دهد آن‌گونه که باید، نتوانسته ایم منابع نفت و گاز خود را توسعه دهیم.

وی با یادآوری این که اوج مصرف انرژی فسیلی در جهان حداکثر تا 20 سال آینده است و از آن زمان به بعد، میزان مصرف انرژی فسیلی، کاهش می یابد، تصریح کرد: با توجه به تغییر اقلیم، مسائل زیست محیطی و کاهش انتشار کربن، منابع هیدروکربنی در 20 یا 25 سال آینده ارزش کنونی را نخواهد داشت.

معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: ما 20 تا 25 سال فرصت داریم از این ذخایر استفاده کنیم و پس از آن، ذخایر هیدروکربوری جایگاه و ارزش خود را در سبد انرژی جهانی به تدریج از دست می‌دهد.

کد خبر 277370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =