به گزارش شانا سیدحسین افضلی افزود: با توجه به شرایط حوزههای نفتخیز کشور و اشتراک آن با کشورهای همسایه، باید هرچه سریعتر با استفاده از فناوریهای روزآمد دنیا از این منابع بهره برداری کنیم.
وی با بیان اینکه در صورت استفاده نکردن بهینه از منابع مشترک که محدود نیز هستند، کشورهای همسایه از آن بهره مند خواهند شد، گفت: در این باره می توان با همکاری شرکتهای صاحب نام در دنیا و فناوری و دانش فنی آنها به این مهم دست یافت.
نماینده شهرستان اقلید در مجلس به نسل جدید قراردادها اشاره و تصریح کرد: این قراردادها باید شفاف و روشن باشند و به طور صحیح اطلاع رسانی شود که خوشبختانه تاکنون چنین بوده است.
افضلی همچنین به نقش قراردادهای جدید و همکاری به شرکتهای مشهور و بزرگ دنیا در اشتغالزایی در صنعت نفت کشور اشاره کرد و افزود: صنایع نفتی کشور به ویژه در بخش پاییندستی برای ایجاد اشتغال نیازمند سرمایه مناسب است که استفاده از منابع داخلی در وهله نخست و سپس استفاده از منابع خارجی در مرحله بعد اولویت دارد.
به گفته وی، توسعه در صنایع پایین دستی از جمله صنعت پتروشیمی اگر به موازات دسترسی بیشتر به منابع زیرزمینی نفت باشد، بدون شک می تواند از بحران اشتغال در کشور بکاهد و منجره به بهره وری بیشتر شود که این امر جز با سرمایه گذاری انجام نخواهد شد.
به گزارش شانا، قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی تا لحظاتی دیگر میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین (سیانپیسی) و پتروپارس امضا میشود.
این نخستین قرارداد بزرگ نفتى پس از لغو تحریمها خواهد بود و نخستین قرارداد نهایى است که براساس الگوى جدید قراردادهاى نفتى امضا میشود.
توتال در کنار شرکتهای سی ان پی سی چین و پتروپارس ایران قرار است در این پروژه 4 میلیارد و 879 میلیون دلار سرمایه گذاری کنند، سهم هر یک از این شرکتها به ترتیب 50.1، 30 و 19.9 درصد است.
مذاکره با شرکت توتال به منظور تهیه رئوس (HOA) جهت توسعه و بهره برداری فاز 11 پارس جنوبی در قالب قراردادهای جدید نفتی ایران از اوایل اردیبهشت ماه سال 1395 آغاز و رئوس توافق 18 آبان ماه (HOA) 1395امضا شد.
پس از امضای HOA، مذاکرات مربوط به متن قرارداد و 14 پیوست آن و نیز جزئیات طرح توسعه میان طرفین صورت پذیرفت که متن تنظیم شده قرارداد و پیوستها امروز امضا میشود.
نظر شما