به گزارش شانا به نقل از ایلنا، عزت الله یوسفیان ملا درباره لزوم جذب سرمایه خارجی اظهار کرد: براساس برنامه سوم توسعه قرار بود سالانه 20 درصد از وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفتی کاهش یابد و دیگر دستگاههای دولتی برای کشور درآمدزایی داشته باشند اما متأسفانه این امر محقق نشد.
وی افزود: هنوز بودجه کشور به نفت متکی است و هیچ راهی به غیر از توسعه این صنعت و فروش نفت برای تأمین بودجه وجود ندارد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: به این منظور برای توسعه صنعت نفت باید از تجارب و فناوریهای روزآمد دنیا و تعامل با شرکتهای معتبر جهانی استفاده کند.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که مهندس زنگنه ریسک بالایی را برای انجام این قرارداد به ویژه در پایان خدمتشان در دولت یازدهم پذیرفته است، گفت: زمستان پارسال با وجود قطع گاز ترکمنستان به ایران، با مدیریت صحیح وزیر نفت در آرامش سپری شد.
رئیس کمیسیون تدوین آئین نامه مجلس شورای اسلامی به امضای نخستین قرارداد شرکت ملی نفت ایران در پساتحریم با شرکت توتال فرانسه اشاره و تصریح کرد: شرکت توتال ایران را کشور قدرتمندی می داند و از فرصت ایجاد شده پس از لغو تحریمها با هوشیاری تمام استفاده کرده است.
به گزارش شانا، قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی امروز میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیوم توتال فرانسه، شرکت ملی نفت چین (سیانپیسی) و پتروپارس امضا شد.
این نخستین قرارداد بزرگ نفتى پس از لغو تحریمهاست و نخستین قرارداد نهایى است که براساس الگوى جدید قراردادهاى نفتى امضا شد.
توتال در کنار شرکتهای سی ان پی سی چین و پتروپارس ایران قرار است در این پروژه چهار میلیارد و 879 میلیون دلار سرمایه گذاری کند، سهم هر یک از این شرکتها به ترتیب 50.1، 30 و 19.9 درصد است.
مذاکره با شرکت توتال به منظور تهیه رئوس (HOA) برای توسعه و بهره برداری فاز 11 پارس جنوبی در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی ایران از اوایل اردیبهشت ماه سال 1395 آغاز و رئوس توافق 18 آبان ماه (HOA) 1395امضا شد.
پس از امضای HOA، مذاکرات مربوط به متن قرارداد و 14 پیوست آن و نیز جزئیات طرح توسعه میان طرفین انجام و متن تنظیم شده قرارداد و پیوستها امروز امضا شد.
نظر شما