به گزارش شانا، دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی «خانواده، تحولات بنیادین و چالش های پیش رو» با موضوع کاربست تئوری انتخاب در حل تعارض به همت دفتر امور زنان و خانواده وزارت نفت روز دوشنبه (19 تیرماه) به میزبانی و در محل سالن اجتماعات ساختمان صندوق های بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت برگزار شد.
در این نشست که با حضور فاطمه تندگویان، مشاور وزیر در امور زنان و خانواده، نوشین نجار، مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور زنان و خانواده و جمعی از مشاوران و کارکنان امور زنان در وزارت نفت برگزار شد، علی صاحبی، مربی ارشد و عضو هیئت علمی موسسه ویلیام گلسر در ایران به ارائه مباحثی کاربردی پیرامون تئوری انتخاب و نحوه به کارگیری آن در زندگی افراد پرداخت.
صاحبی با تاکید بر این که آموزش های روانشناسی به منظور حل تعارض های بین فردی در محیط خانواده، کار و اجتماع نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی افراد و افزایش راندمان کاری افراد خواهد داشت، گفت: لازم است که مدیران سازمانی نسبت به چنین آموزشهایی توجه لازم را داشته باشند، چرا که فردی که از مشکلات و تعارضات رنج می برد، تمرکز و شادابی لازم را نداشته و نمی تواند وظایف شغلی خود را به نحو احسن ایفا کند.
مفهوم تعارض، انواع تعارض های درون و بین فردی، هویت و تعارض، باورهای غیرمنطقی، راهکارهای حل تعارض و نحوه حل اختلافات از جمله مباحثی بود که صاحبی به آموزش آن ها در این جلسه پرداخت.
طبق تئوری انتخاب، زندگی ما برآیند انتخاب های ماست، بنابراین هر عمل و اقدامی براساس ادراک، خواستهها و نیازهای اساسی ما شکل می گیرند و در حقیقت افراد رفتارها را انتخاب می کنند و در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند.
تئوری انتخاب بر این نکته تاکید دارد که هر انسانی می تواند خود مسیر خوشبختی و یا نگون بختی را انتخاب کند و زندگی و ارتباطات خود را بر پایه همین تفکر شخصی خود تنظیم می کند و در حقیقت این نحوه تفکر و نگرش ما به زندگی است که موجب خوشبختی، شادمانی و احساس رضایت ماست.
نظر شما