حفاری 143 حلقه چاه به همت متخصصان شرکت ملی حفاری

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: از ابتدای امسال تاکنون، 143 حلقه چاه توسعه‌ای، توصیفی، اکتشافی و تعمیری به متراژ 222 هزار و 381 متر به وسیله ناوگان این شرکت در گستره عملیاتی شرکت‌های ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت فلات قاره ایران، مهندسی و توسعه نفت، نفت و گاز اروندان، نفت و گاز پارس و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران حفاری شده است.

به گزارش شانا، سپهر سپهری در ارائه گزارش عملکرد به مناسبت دهه فجر، تحقق 3 هزار و 772 مورد خدمات سیمان و انگیزش چاه، یک هزار و 271 مورد خدمات ویژه، یک هزار و 987 مورد خدمات فنی و 38 هزار و 511 متر حفاری افقی و جهت‌دار و یک هزار و 555 متر مغزه‌گیری روی 105 حفره را بخش دیگری از فعالیت‌های این شرکت در سال جاری عنوان کرد.

وی مشارکت فعال در پروژه‌های کلید در دست و بین‌المللی، همکاری و تعامل با شرکت‌های خارجی، چابک‌سازی شرکت با تغییرات ساختاری، بالابردن بازده کار و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری بر مبنای مدیریت راهبردی را از اهداف و سیاست‌های پیش رو برای بالندگی هر چه بیشتر شرکت و دستیابی به اهداف صنعت نفت کشور مورد تاکید قرار داد و افزود: شرکت ملی حفاری نقشی اساسی و بی بدیل در پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت کشور ایفا کرده است.

حفاری 4369 حلقه چاه نفت و گاز از بدو تاسیس تاکنون

سپهری اظهار کرد: شرکت ملی حفاری  از بدو تاسیس تاکنون 4 هزار و 369 حلقه چاه نفت و گاز در اقصی نقاط نفت خیز میهن اسلامی، حفاری و تکمیل کرده که از مجموع این چاه‌ها 2 هزار و 325 حلقه توسعه‌ای، 137 حلقه اکتشافی، 99 حلقه توصیفی و یک هزار و 808 حلقه تعمیری و تکمیلی بوده است.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با بیان این‎که از کل چاه‌های حفر شده در 38 سال گذشته 385 حلقه دریایی بوده است، سرجمع متراژ حفاری در این مدت را  9 میلیون و 149 هزار و 162 متر عنوان کرد.

وی به ویژگی منحصر به‌فرد این شرکت در مقایسه با شرکت‌های حفاری در جهان اشاره کرد و افزود: یکی از شاخص‌های شرکت ملی حفاری، توان ارائه خدمات متنوع فنی و تخصصی یکپارچه صنعت حفاری توامان با عملیات حفاری است.

سپهری با اشاره به این‌که این شرکت هم اکنون 73 دستگاه حفاری شامل 70 دستگاه فوق سنگین، سنگین و سبک خشکی و سه دستگاه حفاری دریایی در تملک خود دارد، گفت: این در حالی است که شرکت ملی حفاری در بخش خدمات فنی و تخصصی نیز در کشور از بزرگ‌ترین ناوگان ماشین‌آلات، تجهیزات و نیروی انسانی متخصص برخوردار است.

آموزش و ارتقای سطح دانش فنی کارکنان

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های شرکت ملی حفاری، توجه به آموزش و ارتقای سطح علمی و دانش فنی کارکنان است که سبب شده این شرکت در میان شرکت‌های مطرح حفاری در منطقه شناخته شود.

سپهری در این باره به تاسیس آموزشگاه تکنولوژی حفاری در اوایل دهه 60 اشاره و اظهار کرد: بر اساس آخرین آمارهای اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، در خلال این سال‌ها برای مجموعه کارکنان فنی و عملیاتی و نیروهای تازه استخدام در مجموع 5 میلیون و 700 هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی فنی، تخصصی، ایمنی و عمومی برگزار شده که نقش بسیار موثری در تامین نیروی انسانی متخصص و کارآمد داشته است.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران با بیان این‌که حدود 3 هزار نفر از متخصصان و صاحبنظران صنعت حفاری  کشور و مدیران کنونی صنعت حفاری، دانش‌آموخته این مرکز هستند، گفت: از دوره‌های تخصصی بسیار مهم که از پاییز سال 95 در اداره آموزش شرکت بر اساس قرارداد همکاری با آموزشگاه حفاری آبردین اسکاتلند (ABERDEEN DRILLING SCHOOL ) تشکیل می‌شود، مجموعه آموزش‌های بین‌المللی مرتبط با عملیات کنترل فوران چاه‌های نفت و گاز (IWCF ) مطابق با استانداردهای آموزشی جهان است.

سپهری تاسیس مرکز آموزش علمی - کاربردی در تعامل میان این شرکت و دانشگاه جامع علمی کاربردی را از دیگر فعالیت‌های شرکت ملی حفاری به منظور تربیت نیروهای متخصص دانست و گفت: این مرکز از سال 92 آغاز به‌کار کرد و تاکنون 182 دانش‌آموخته داشته است. 

وی با بیان این‌که این مرکز در سال تحصیلی جاری یک هزار و 150 دانشجو دارد، اضافه کرد: دانشجویان این مرکز در مقطع کاردانی در رشته‌های مکانیک و برق دستگاه حفاری، عملیات، سیال، سیمان، اسید، برق صنعتی و ایمنی، کار و حفاظت فنی و مقطع کارشناسی HSE مشغول تحصیل هستند.

سپهری در پایان به دانش کنترل و مهار فوران چاه‌های نفت و گاز که تنها در اختیار چند کشور صاحب فناوری حفاری است، اشاره کرد و گفت: در کشور ما عملیات کنترل و مهار فوران چاه بومی شده و انجام چند مورد مهار فوران چاه از جمله مهار چاه 147 رگ سفید گواهی بر توانایی متخصصان و کارشناسان ایرانی در این زمینه است.

کد خبر 281331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =