به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محمدرضا هادی گفت: شناسایی نقاط قوت و ضعف و اجرای مدیریتی کارآمد و اثربخش، بررسی اصلاح فرآیندها در حوزههای عملیاتی، مالی، کالا، منابع انسانی و ... از دیگر اقدامهای این امور برای تسهیل در کارها در بخشهای مختلف است.
وی ادامه داد: دامنه اختیارات این امور در سطح شرکت ملی گاز هیچ محدودیتی ندارد و طبق نظامنامه حسابرسی داخلی و ابلاغ معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، ما بدون محدودیت در هر حوزهای، میتوانیم فعالیت خود را انجام دهیم و گزارشها را به منابع ذیصلاح در داخل شرکت بازتاب دهیم تا بتوانیم اصلاح فرآیندها را در موارد موردنظر در سطح شرکت اجرایی کنیم.
رئیس امور حسابرسی داخلی شرکت ملی گاز با اشاره به مستند نظامنامه حسابرسی داخلی مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی گاز که بر نقش، اهداف، جایگاه سازمانی، برنامهها و وظایف محوله و مسئولیتهای سازمانی و حرفهای این امور منطبق است، افزود: این اقدامها با هدف حصول اطمینان از نحوه صحیح اجرای برنامهها، فعالیتها و بودجهبندیهای شرکت انجام میشود تا سازمان بهبود و اصلاح فرآیندها در بخشهای مختلف را که لازمه پیشرفت سازمانی است، به تماشا بنشیند.
هادی درباره فعالیتها و اقدامهای برنامهریزی شده امسال در این مجموعه، اظهار کرد: افزون بر مصوبه هیئت مدیره شرکت ملی گاز ایران درباره برنامههای تبیینشده سال ۹۹، دستورعملی هم از سوی وزیر نفت در تاریخ ۲۵ مردادماه ۱۳۹۸ به شرکتهای زیرمجموعه وزارت نفت درباره افزایش کنترلهای داخلی بهویژه در حوزه مالی ابلاغ شده که از آن چک لیستی با ۳۲ بند تهیه شده که به نوعی فرم خوداظهاری است و شرکتها این فرم را ماهانه برای ما ارسال میکنند.
وی با ارزیابی مثبت درباره پیشرفت در عملکرد شرکتها با توجه به سیستم جامع مالی در حال اجرا در شرکت ملی گاز ایران، گفت: در این زمینه پیشرفت خوبی همراه با بهبود فرآیندها داشتیم و امیدواریم بتوانیم با تلاش بیشتر، این حوزه را از خوداظهاری به رسیدگی در شرکتها ارتقا دهیم و گزارش آن را به مدیر کل حسابرسی امور مجامع وزارت نفت برسانیم.
رئیس امور حسابرسی داخلی شرکت ملی گاز همچنین با اشاره به شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور، تصریح کرد: هماکنون با توجه به شرایطی که در دنیا حاکم است، سفر به شرکتهای مختلف در استانها را که بهمنظور ارزیابی و بررسی موارد انجام میشد، محدود کرده و با استفاده از نرمافزارهای مالی، نیروی انسانی یا سامانه جامع نفت، رسیدگی از راه دور را به حداکثر رساندیم و تلاش داریم تا حد امکان، مگر در موارد خاص، از حضور فیزیکی در محل خودداری کنیم.
هادی در پایان با تأکید بر اینکه حسابرسی قصد ندارد مچ افراد را بگیرد، گفت: ما بر این باوریم که بهعنوان حلقهای از زنجیره شرکت ملی گاز ایران، باید با هم همکاری کنیم تا بتوانیم به مسیرهای بهتر برسیم، این به موضوع آن معناست که اصلاح فرآیندها برای ما مهم است و وقتی این توضیحات برای شرکتها و مسئولان داده میشود، فضای مناسبی ایجاد و در همکاری با یکدیگر، کارها بهتر و سریعتر انجام میشود.
نظر شما