تولید گوگرد مرغوب صادراتی در پالایشگاه گاز ایلام

پالایشگاه گاز ایلام با فرآورش مداوم گازهای ترش، افزون بر تولید گاز طبیعی شهری، محصولات ارزشمندی مانند گوگرد مرغوب صادراتی نیز تولید می‌کند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، شهریار داری‌پور از فرآورش سالانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه ایلام خبر داد و گفت: گاز طبیعی تولیدی این پالایشگاه برای مصارف خانگی و صنعتی در استان ایلام و استان‌های غرب کشور استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه پالایشگاه گاز ایلام یکی از پالایشگاه‎های مدرن و پیچیده کشور همراه با محصولات متنوع است، اظهار کرد: این پالایشگاه وظیفه فرآورش ترش‌ترین گاز کشور را به عهده دارد و خالص‌ترین نوع گوگرد را تولید می‌کند.

تامین خوراک پتروشیمی ایلام؛ ماموریت بزرگ شرکت پالایش گاز ایلام

داری‌پور از دو ماموریت بزرگ این شرکت به‌منظور تامین گاز مصرفی خانگی استان‌های ایلام و غرب کشور و خوراک پتروشیمی ایلام خبر داد و گفت: این پالایشگاه به دست متخصصان ایرانی در سال 1380 احداث شده است و با فرآورش و تولید پایدار، ایمن، پاک و بهره‌ور گاز طبیعی، محصولاتی مانند اتان، گاز مایع خام، میعانات گازی و گوگرد را به ذی‌نفعان و مشتریان خود در زمینه صنایع مرتبط با گوگرد و گاز مایع خام عرضه می‌کند.

مدیرعامل پالایشگاه گاز ایلام ادامه داد: وظیفه این شرکت، دریافت گاز خام تولیدی نفت‌وگاز غرب از چاه‌های تنگ بیجار است تا پس از فرآورش، گاز طبیعی را به خط انتقال گاز غرب کشور تزریق کند. خوراک این پالایشگاه از تنگ بیجار به میزان 6 میلیون و 800 هزار مترمکعب در روز تامین می‌شود که از این مقدار 5 میلیون و 600 هزار مترمکعب، به گاز طبیعی شهری تبدیل می‌شود.

وی افزود: اتان، گاز مایع خام و میعانات گازی تولیدی این شرکت به عنوان خوراک پتروشیمی برای تبدیل به محصولات با ارزش افزوده بالاتر به پتروشیمی ایلام تحویل داده می‌شود.

داری‌پور، درباره اقدام‌های این پالایشگاه در جهت حفظ محیط‌زیست، توضیح داد: پالایشگاه ایلام برای حفاظت از محیط‌زیست در همه سال‌های فعالیت خود اقدام‌های بسیار مهمی انجام داده است که در این زمینه می‌توان به ایجاد بیش از 21 هکتار فضای سبز، خرید و نصب ایستگاه‌های سنجش محیطی، راه‌اندازی واحد تصفیه‌خانه پساب صنعتی و ایجاد جایگاه تفکیک پسماند اشاره کرد، همچنین برنامه‌های مدونی برای جلوگیری از آلودگی زیست محیطی در دستور کار قرار گرفته است که در صورت اجرا، مشکلات زیست‌محیطی باقی‌مانده رفع می‌شود.

کد خبر 286763

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =