به گزارش شانا، حسینعلی صلواتی با بیان این که برای انتقال گاز مطمئن و پایدار در شبکه گاز منطقه دو عملیات اهداف کوتاه مدت و بلند مدتی تعریف شده است، افزود: تمیز بودن مسیر خطوط لوله انتقال گازازجمله فعالیت هایی است که همواره در دستور کار قرار دارد؛ برهمین اساس در هفت ماه امسال، نزدیک یکصد کیلومتر پیگ رانی هوشمند و یک هزار و 551 کیلومتر پیگ رانی معمولی در مسیر خطوط لوله انتقال گاز منطقه دو انجام شده است.
وی اظهار داشت: در سال جاری 97کیلومتر از خط لوله اول سراسری در محدوده مرکز بهره برداری پتاوه پیگ رانی هوشمند شده است.
صلواتی اظهار داشت: تغییر کلاس و تعویض پوشش خطوط لوله با هدف افزایش ضریب ایمنی در خطوط انتقال گاز، از دیگر فعالیت های این منطقه عملیاتی در مدت زمان یاد شده است.
وی گفت: در هفت ماه امسال 530 متراز خط لوله دوم سراسری در کیلومتر 443 تغییر کلاس و 53 کیلومتر تعویض پوشش خطوط لوله دراین منطقه انجام شده است.
صلواتی تعویض پوشش 31 کیلومتر از خط انتقال 12اینچ کاشان و تعویض پوشش 22 کیلومتر ازخط اول سراسری را از دیگر اقدام های انجام شده در منطقه دو برشمرد.
مدیر منطقه دو عملیات انتقال گاز افزود: تعمیر 28 واحد توربوکمپرسور با تخصیص 10هزار نفر_ ساعت، تعمیر اساسی چهار دستگاه مولد برق را با تخصیص سه هزار و 300نفر_ ساعت و تعمیر اساسی 20 دستگاه موتور الکتریکی را با تخصیص 800 نفر_ ساعت، از دیگر فعالیت مهم انجام شده در این منطقه عملیاتی است.
به گفته صلواتی، در بخش بازرسی فنی تجهیزات نیز اقدام های موثری درجهت انتقال پایدار گاز در شبکه انجام شده که نشت یابی چهار هزار و 230 کیلومتر از خطوط لوله و شناسایی و رفع 63 مورد نشتی گاز از جمله آنهاست.
وی تاکید کرد: بازرسی فنی تجهیزات مکانیکی تاسیسات تقویت فشار گاز، بازرسی و تعمیرات الکتروموتورها و تجهیزات برقی تاسیسات تقویت فشار منطقه دو عملیات نیز به طور کامل انجام شده است.
مدیر منطقه دو عملیات انتقال گازانجام بخشی از پروژه اصلاح سیستم حفاظت کاتدیک تاسیسات تقویت فشار پتاوه 2 و استفاده از سیستم های گرم کننده در اتاق مولدهای دیزل و کمپرسورهای هوا برای آماده به کار نگهداشتن آنها معرفی کرد و گفت: این طرح تا کنون در تاسیسات تقویت فشار دهق، اصفهان، دوراهان، پتاوه و تاسیسات تقویت فشار کهرسنگ اجرا شده است.
صلواتی هدف از اجرای این طرح ها را انتقال پیوسته، بهینه و ایمن گاز، همچنین، افزایش عمر و قابلیت اطمینان تجهیزات تاسیسات تقویت فشار گاز اعلام کرد.
نظر شما