متوسط قیمت بنزین سهمیه‌ای حدود 50 درصد فوب خلیج فارس است

شانا _ گروه پالایش و پخش: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: متوسط قیمت بنزین سهمیه‌ای حدود 50 درصد قیمت فوب خلیج فارس است.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، شمس‌الدین حسینی در حاشیه سفر هیئت دولت به استان سمنان در پاسخ به این سوال که هم اکنون قیمت بنزین در فوب خلیج فارس چقدر است، گفت: باید مقطع مورد نظر برای محاسبه قیمت بنزین در فوب خلیج فارس را مشخص کنید.

او ادامه داد: من در بسیاری از آمارها می‌بینم که وقتی از فوب خلیج فارس صحبت می‌شود، قیمت 70 دلار برای هر بشکه نفت را در نظر می‌گیرند.

او با بیان این‌که با در نظر گرفتن هزینه حمل، هم اکنون قیمت بنزین در فوب خلیج فارس بالغ بر لیتری 850 تومان است، ‌گفت: با این حساب متوسط وزنی قیمت بنزین هم اکنون در کشور بالای 50 درصد فوب خلیج فارس است و اگر فقط قیمت بنزین سهمیه‌بندی را در نظر بگیریم، قیمت بنزین در کشور هنوز به 50 درصد فوب خلیج فارس نرسیده است.

حسینی در پاسخ به این سوال که با توجه به شناور بودن قیمت بنزین در فوب خلیج فارس آیا قیمت بنزین در کشور ما نیز پیوسته تغییر خواهد کرد، گفت: در قانون هدفمند کردن یارانه‌ها این موضوع پیش بینی شده است؛ به طوری که اگر قیمت‌ها در طول سال تا 25 درصد نوسان کند، این رقم از طریق اخذ مابه‌التفاوت یا دادن یارانه جبران می‌شود، اما اگر نوسان بیش از این باشد، باید قیمت‌ها مجددا اصلاح شود.

کد مطلب 164018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =