






وزیر نفت گفت: «همزمان با سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی، وزارت نفت از توسعه صنعت پتروشیمی از طریق بخش خصوصی حمایت می کند. »




شرکت پتروشیمی جم مجری طرح الفین دهم به عنوان بزرگ ترین مجتمع تولید اتیلن جهان است، محصولات این مجتمع شامل اتیلن، پروپیلن، پلی اتیلن سنگین - سبک خطی، پلی اتیلن سنگین، پلی پروپیلن، اتیلن گلایکول ها، آلفا الفین ها، بنزین پیرولیز خام، نفت کوره، بوتادین (1و 3) و بنزین است.


مصطفی مرتضوی، مدیرعامل پتروشیمی جم گفت: «با وجود تحریم های غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی ایران، یکی از بزرگ ترین و مجهزترین واحدهای تولید بوتن1 جهان با سرمایه گذاری 117.5 میلیون دلار و به کوشش شرکت جم صنعتکاران در عسلویه احداث شده و به بهره برداری رسید.» این واحد تولیدی ظرفیت تولید 115 هزار تن بوتن1 در سال را دارد و سالانه حدود 30 هزار تن از این محصول در پتروشیمی های بندر امام، اراک و تبریز به مقدار کم تولید می شود.

عبدالحسین بیات، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی

رستم قاسمی، وزیر نفت با اشاره به این که وزارت نفت از ورود سرمایه گذاران جدید برای توسعه صنعت پتروشیمی حمایت می کند، گفت: «ارائه خدمات ارزان یا رایگان صنایع پتروشیمی به سرمایه گذاران بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.»

نظر شما