مهندس حاصل مردای در گفت و گو با خبرنگار شانا در خصوص آخرین وضعیت سوخت رسانی به مناطق زلزله زده استان بوشهر افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله ستاد بحران در شرکت ملی پخش منطقه بوشهر تشکیل شده و برنامه ریزی لازم برای ارائه خدمات صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: تاکنون حدود 200 هزار لیتر انواع سوخت به مناطق زلزله زده استان ارسال شده و کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر اظهار کرد: گروه های امدادی این شرکت در مناطق زلزله زده استقرار یافته اند و آمادگی کامل برای خدمت رسانی و رفع هرگونه نقص احتمالی در تاسیسات را دارند.
حاصل مرادی با اشاره به اعزام 15 دستگاه نفتکش سوخت رسان به مناطق زلزله زده افزود: ستاد بحران شرکت پخش به صورت شبانه روزی فعال خواهد بود و در ارتباط مستقیم با گروه های امدادی و تا عادی شدن شرایط آماده سوخت رسانی خواهد بود.
به گزارش شانا، زلزله ای به قدرت 6.1 ریشتر عصر امروز منطقه کاکی در استان بوشهر را لرزاند و موجب خسارات جانی و مالی شد.
نظر شما