به گزارش خبرگزاری رویترز، عمر شکماک، معاون وزیر نفت لیبی، اعلام کرد: در پی تجمع عده زیادی از مردم مقابل پایانه نفتی زویتنا، این پایانه برای دومین بار در شش ماه گذشته، پس از ساعاتی از ادامه فعالیت بازماند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره دلیل برپایی این تجمعات گفت: افزایش نرخ بیکاری در لیبی پس از حوادثی که این کشور در دو سال گذشته تجربه کرده، اعتراض های مردمی را که جویای کار و درآمد هستند، شدت بخشیده است.
بر اساس این گزارش، پایانه زویتنا دسامبر سال 2012 نیز تجمع مردمی مشابهی را تجربه کرد که پس از این حادثه نیز، مدیریت این پایانه تصمیم گرفت فعالیت زویتنا را متوقف سازد.
بر اساس اظهارات شکماک، تظاهرکنندگان بر این باورند که از این طریق می توانند مقام های دولتی را تحت فشار قرار دهند تا تدابیر ویژه ای را در زمینه ایجاد شغل برای آنها در نظر بگیرند.
اما از سوی دیگر دولت طرابلس برپایی این تجمعات را محکوم کرده و استفاده از اینگونه شیوه ها را مغایر و در مقابل مسئله امنیت و منافع کشور دانسته است.
نظر شما