اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه با هماهنگی بخش های صنعتی تسهیل می شود

شانا _ گروه مجلس و دولت: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی گفت: بایستی رابطه دانشگاه‌ها را با صنعت افزایش دهیم تا دانشجویان پس از پایان تحصیلات خود بتوانند به مشاغل مرتبط دست پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار شانا، عصر روز گذشته (دوشنبه 27 خرداد) رئیس جمهور منتخب، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در اولین نشست خبری خود پس از انتخابات به پرسش های خبرنگاران درباره مسائل اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و چشم انداز روابط ایران با کشورهای خارجی پاسخ داد.

در بخشی از این نشست خبری، دکتر روحانی در پاسخ به سوالی درباره سیاست‌های کلی اصل 44 گفت: سیاست‌های کلی اصل 44 باید به دقت دنبال شود، چرا که یک قانون نوشته شده است و رهبر معظم انقلاب نیز از آن به عنوان انقلاب اقتصادی یاد کرده است.

وی با اشاره به برنامه پنجم در قانون بودجه گفت: برنامه پنجم و بودجه را که تصویب شده اجرا خواهیم کرد، البته در صورتی که دولت نظری داشته باشد آن را در قالب لایحه دو فوریتی و در مواقع ضرورت در قالب لایحه سه فوریتی تقدیم مجلس خواهد کرد و امیدوار هستیم نمایندگان مجلس نیز همکاری خوبی با دولت داشته باشند.

رئیس جمهور برگزیده مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که واژه دولت ائتلافی را نمی‌پسندد گفت که دولتش فراجناحی و شایسته سالار خواهد بود.

دکتر روحانی در پاسخ به سوالی به رابطه دانشگاه با صنعت اشاره و تصریح کرد: بایستی رابطه دانشگاه‌ها را با صنعت افزایش دهیم تا دانشجویان پس از پایان تحصیلات خود بتوانند به مشاغل مرتبط دست پیدا کنند.

کد مطلب 205108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =