هواپیمای الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه اندکی پس از نشستن روی باند فرودگاه مهرآباد تهران.
لوان جاگاریان، سفیر روسیه در تهران در حال گفتگو با منصور معظمی، معاون وقت برنامه ریزی و نظارت بر میادین هیدروکربوری وزیر نفت، شامگاه شنبه 11 آبان 92 در انتظار رسیدن هواپیمای وزیر انرژی روسیه به فرودگاه مهرآباد تهران هستند.
هیئت قطری ظهر شنبه، 11 آبان 92 وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.
حسین کاظم پور اردبیلی، نماینده ایران در هیئت عامل اوپک از وزیر انرژی قطر، در فرودگاه مهرآباد تهران استقبال کرد.
پانزدهمین نشست وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز صبح یکشنبه 12 آبان 92 در هتل آزادی تهران و پشت درهای بسته برگزار شد. کشورهای الجزایر، بولیوی، مصر، گینه استوایی، ایران، لیبی، نیجریه، قطر، روسیه، ترینیداد و توباگو، ونزوئلا ، امارات متحده عربی و عمان سیزده عضو اصلی این مجمع جهانی هستند.
شروع نشست و پس از نمایش یک فیلم کوتاه که با موسیقی سنتی پایان می یافت، با اجرای بسیار کوتاه همان موسیقی به صورت زنده و روشن شدن سالن ادامه یافت. پس از اتمام موسیقی بوخانوفسکی شادمانی و شگفتی اش را پنهان نمی کند.
هنگامی که نشست به زمانهای پایانی نزدیک می شد و دستور جلسه به بخش انتخاب دبیر کل رسیده بود جمعی از معاونان وزیر نفت و مدیرکل روابط عمومی وزارت خانه بیرون از جلسه به انتظار نشسته اند. میزهای پشتی هیئت عراقی(راست) و روسی(چپ) هستند.
بلافاصله پس از پایان جلسه، بیژن زنگنه، وزیر نفت، سراغ تمام وزیران حاضر رفت و از آنها تشکر کرد، از جمله از الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه.
یکی از اعضای دبیرخانه با این استدلال که نشست خبری ساعتی دیگر برگزار خواهد شد تلاش می کند که خبرنگاران را از آنجا دور کند.
اما خبرنگاران توانستند داخل سالن محل اجلاس شوند که وزیر نفت و دبیرکل جدید را برای کسب خبر دوره کرده اند.
پس از انتخاب محمدحسین عادلی به عنوان دبیرکل، یکی از اعضای ایرانی حاضر در جلسه بلافاصله از سالن خارج شد و با صدای بلند گفت که نماینده ایران انتخاب شد. بلافاصله کاندیدای روسیه (چپ) و کاندیدای لیبی (راست)، رقبای عادلی، به وی تبریک گفتند.
عکس یادگاری پایان بخش این نشست بود.
در پایان روز، وزیران انرژی مجمع مهمان ضیافت شام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در کاخ سعدآباد بودند.
روز دوشنبه، 13 آبان 92، جمعی از مهمانان این نشست، از جمله وزیر انرژی بولیوی و لئونید بوخانوفسکی دبیرکل فعلی، ضیافت نهار را مهمان رسول زرگر، استاندار اصفهان، در هتل عباسی این شهر بودند.
نظر شما