به گزارش خبرگزاری رویترز از آلماتی، شرکت تنگیز-شورویل، بزرگترین تولیدکننده نفت در قزاقستان، روز دوشنبه (23 آذرماه) اعلام کرد که در ماههای ژانویه تا سپتامبر سال جاری میلادی، 20 میلیون و 300 هزار تن (معادل 162 میلیون بشکه) نفت تولید کرده است.
رقم تولید اعلام شده از سوی تنگیز-شورویل، نسبت به رقم تولید 19 میلیون و 800 هزار بشکه نفت از سوی این شرکت در دوره مشابه در سال گذشته، 2.5 درصد بیشتر است.
دولت قزاقستان که پس از روسیه دومین تولیدکننده بزرگ نفت در میان کشورهای شوروی سابق به شمار می آید، 20 درصد از سهام شرکت تنگیز-شورویل را در اختیار دارد.
شرکت آمریکایی شورون با در اختیار داشتن 50 درصد از سهام تنگیز-شورویل، بزرگترین سهامدار این شرکت است و شرکت آمریکایی اکسون موبیل با 25 درصد سهم و شرکت روسی لوک اویل با 50 درصد سهم، دیگر سهامداران تنگیز-شورویل به شمار می آیند.
تنگیز-شورویل در شرائطی تولید نفت خود را افزایش داده است که در چندماه گذشته، بازار جهانی نفت با عرضه بیش از حد نفت روبرو بوده و قیمت این کالا به شدت کاهش یافته است.
نظر شما