نفوذ گازرسانی روستایی استان بوشهر به 96 درصد می‌رسد

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر از افتتاح طرح‌های گازرسانی صنعتی و روستایی استان بوشهر در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: با افتتاح این 50 طرح، ضریب نفوذ گازرسانی روستایی به بیش از 96 درصد می‌رسد.

مسلم رحمانی درباره آمادگی شرکت گاز استان بوشهر برای گازرسانی پایدار در فصل زمستان و آمار گازرسانی در آستانه چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به خبرنگار شانا گفت: شرکت گاز استان بوشهر 50 طرح گازرسانی را برای دهه فجر امسال افتتاح می‌کند. این طرح‌ها شامل گازرسانی به 11 روستا و 39 واحد صنعتی با اعتباری معادل 177 میلیارد و 460 میلیون ریال هستند که ضریب نفوذ گازرسانی روستایی را به 96 درصد می‌رسانند.

وی افزود: با افتتاح این طرح‌ها در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، دیر و گناوه، یک هزار و 613 خانوار از نعمت گاز برخوردار می‌شوند، همچنین تعداد واحدهای صنعتی گازرسانی شده به 331 واحد می‌رسد.

ضریب نفوذ 99 درصدی گازرسانی شهری در بوشهر

وی با بیان اینکه استان بوشهر 37 شهر دارد و 36 شهر قابلیت گازرسانی دارند، گفت: همه شهرهای استان بوشهر به شبکه گاز متصل شده‌اند، بنابراین ضریب نفوذ گازرسانی شهری 99 درصد است.

رحمانی تعداد روستاهای این استان را 633 روستا عنوان کرد و گفت: 407 روستا قابلیت گازرسانی دارند و 397 روستا تاکنون از گاز بهره‌مند شده‌اند، عملیات اجرایی گازرسانی به 10 روستا نیز در دست اقدام است، بنابراین ضریب نفوذ گازرسانی روستایی 95 درصد است.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر طول شبکه تغذیه و توزیع گاز استان را 6 هزار و 343 کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: این شبکه با بهره‌مندی از 400 کیلومتر خط انتقال، گاز طبیعی را دریافت و به مبادی مصرف مانند بخش‌های خانگی، صنعتی و نیروگاهی ارسال می‌کند.

وی افزود: اکنون همه هفت نیروگاه استان بوشهر شامل نیروگاه گازی بوشهر، نیروگاه شرکت مایع‌سازی گاز طبیعی ایران‌، نیروگاه سیکل ترکیبی بعثت، نیروگاه 1000 مگاواتی عسلویه، نیروگاه گازی تشان، نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه و نیروگاه گازی اداره بندر بوشهر از گاز طبیعی برای خوراک برخوردار هستند.

نشت‌یابی خطوط گاز مانع هدررفت ثروت ملی می‌شود

به گفته رحمانی، امسال بیش از 14 هزار و 700 کیلومتر نشت‌یابی خطوط گاز در استان بوشهر انجام شده است.

وی در این باره اظهار کرد: با توجه به گستردگی شبکه گازرسانی در استان و اهمیت کنترل این شبکه، به منظور جلوگیری از وقوع نشتی و اتلاف این سرمایه ملی، نشت‌یابی خطوط گاز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به همین سبب همه خطوط گازرسانی شهرها و روستاهای استان امسال مطابق برنامه زمان‌بندی‌شده، نشت‌یابی شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر تصریح کرد: عوامل متعددی از قبیل خوردگی‌های خارجی و داخلی، تغییر بستر خاک، حوادث غیرمترقبه و ... اغلب منجر به ایجاد نشتی‌های جزئی یا وسیع در خطوط لوله می‌شود، به همین دلیل بازرسی‌های مستمر و نشت‌یابی این خطوط ضروری است تا ضمن افزایش راندمان و حفظ یکپارچگی خطوط گاز، از به وجود آمدن حوادث ناگوار و هدررفت سرمایه ملی گاز نیز جلوگیری شود.

قطع گاز نداریم

رحمانی به مردم استان بوشهر اطمینان خاطر داد که در فصل سرما دچار قطع یا افت فشار گاز نخواهند شد و در این باره توضیح داد: همه واحدهای امداد، تعمیرات، مخابرات، ایمنی، بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)، نشت‌یابی و حمل‌و‌نقل برای گذراندن فصل سرما آماده هستند. افزون بر این، روسای ستاد و نواحی گازرسانی نیز در بازدیدهای مستمر از شبکه‌ها، خطوط انتقال، تاسیسات گازرسانی و ایستگاه‌ها زمینه گازرسانی پایدار برای مشترکان را فراهم کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر اظهار کرد: نیروهای امداد شرکت گاز استان بوشهر به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات به مشترکان هستند و مشترکان نیز در صورت مواجهه با هر گونه قطع گاز یا بروز حوادث احتمالی می‌توانند در هر ساعتی از شبانه‌روز با شماره 194 تماس بگیرند تا نیروهای امداد شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل در محل حاضر شوند.

وی میزان مصرف گاز استان بوشهر در 9 ماه امسال را بیش از 10 میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی ما برای سه ماه پایانی امسال مصرف بیش از 3 میلیارد مترمکعب گاز است.

کد خبر 287220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =