پژوهشگاه نفت برای تجاری‌سازی دانش فنی تصفیه آب قرارداد امضا کرد

پژوهشگاه صنعت نفت به‌منظور توسعه و تجاری‌سازی دانش فنی تصفیه آب با استفاده از فرآیند میکروفیلتراسیون با حفره‌های متغیر با شرکت شتاب‌دهنده آبان قرارداد مشارکت امضا کرد.

به گزارش شانا به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، جعفر توفیقی، رئیس این پژوهشگاه امروز (شنبه، ۲۲ خردادماه) در حاشیه امضای این قرارداد گفت: خوشبختانه مرکز مناسبی برای انجام مأموریت‌های این مجموعه در نظر گرفته شده است و امیدوارم شاهد حضور جوانان بااستعداد و کارآفرین، شتاب‌دهنده‌های باانگیزه و استارت‌آپ‌هایی که می‌توانند تحول اساسی در فعالیت‌های پژوهشگاه و صنعت نفت ایجاد کنند در این مرکز باشیم.

وی افزود: از ابتدای دهه ۸۰، مباحث مرتبط با پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مسائل مرتبط با کارآفرینی در کشور آغاز شده که مورد حمایت همه‌جانبه مسئولان قرار گرفته و این موضوع به حرکتی بالنده و پرشتاب در کشور نیز تبدیل شده است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت به نتایج حاصل از عملکرد این مراکز نیز اشاره و تصریح کرد: حضور و فعالیت حداکثری شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و واحدهای فناور در کشور، خلق ارزش افزوده بسیار زیادی را به همراه داشته است و این موضوع از سوی دیگر سبب شده که چهره اقتصاد در کشور، علم و فناوری و ارتباطات دانشگاه با صنعت با تحول بسیاری همراه باشد.

توفیقی اظهار کرد: ما بسیار خوشحال هستیم از اینکه پژوهشگاه صنعت نفت به‌عنوان یک مرکز مأموریت‌گرا و مسئولیت‌پذیر و پاسخ‌گو به صنعت نفت کشور، با این جریان همراه شده و به جرأت می‌توان ادعا کرد که این مجموعه از پیشگامان مؤسسه‌های مراکز نوآوری در کشور است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت و جایگاه راهبردی صنعت نفت، رسیدن به مراحل بلوغ و اثربخش بودن شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی در این صنعت عظیم، از مهم‌ترین چشم‌اندازهای مرکز نوآوری است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با تأکید بر اینکه در انجام این مهم، پژوهشگاه صنعت نفت به‌عنوان حلقه‌ای واسط میان هزاران جوان کارآفرین و صنعت عمل می‌کند، بیان کرد: ایجاد این‌گونه مراکز نه‌تنها می‌تواند کارکرد پژوهشگاه صنعت نفت را بهبود بخشد، بلکه وسیله‌ای برای جاری‌ شدن جریان نوآوری از مردم به صنعتِ نفت نیز شده است.

توفیقی تصریح کرد: در این مسیر پژوهشگاه خود باید به‌عنوان یک شتاب‌دهنده عمل کند تا بتوانیم با وجود صنعتی راهبردی و سرمایه انسانی با ذهن‌های خلاق این جریان‌سازی را به بهترین شکل ممکن اجرا کنیم.

وی با تأکید بر اینکه امیدوارم در آینده مرکز نوآوری پژوهشگاه بتواند سبب ایجاد ارزش افزوده اقتصادی در کشور شود و به نهادی خوداتکا از نظر اقتصادی تبدیل شود، تصریح کرد: مرکز نوآوری می‌تواند تکمیل‌کننده مأموریت بنیادی پژوهشگاه صنعت نفت باشد و به یک جریان پرشتاب و پرقدرت در اقتصاد نفت و فناوری‌ِ نفت تبدیل شود و امیدواریم به‌واسطه این حرکت شاهد ارائه خدمات فناورانه و نوآوری‌های فناورانه از سوی هزاران جوان کارآفرین و با استعداد به صنعت نفت باشیم.

کد خبر 317272

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =