نشست تخصصی ارائه نیازهای اولویت‌دار صنعت پالایش برگزار شد

نشست تخصصی «ارائه نیازهای اولویت‌دار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت‌های تابع» به همت معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری در حاشیه بیست‌وششمین نمایشگاه بین المللی نفت برگزار شد.

به گزارش شانا، نشست تخصصی «ارائه نیازهای اولویت‌دار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت‌های تابع» صبح امروز (شنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه دومین روز بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور دانشگاهیان، بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سالن مروارید خلیج فارس برگزار شد.

 در این‌ نشست دانشگاهیان و شرکت‌های دانش‌بنیان خواهان همکاری و مشارکت با مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش شدند.

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی که از ۲۳ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود، میزبان ۱۲۰۰ شرکت داخلی و ۴۴ شرکت خارجی یا نمایندگی شرکت‌های خارجی خواهد بود.

شرکت‌های حاضر در این دوره از نمایشگاه افزون بر شرکت‌های ایرانی، ملیت‌هایی از ۱۱ کشور جهان شامل ایتالیا، اسپانیا، امارات، کره‌جنوبی، سوئیس، آلمان، اوکراین، آفریقای جنوبی و بلژیک خواهند بود، همچنین نمایندگان بلندپایه‌ای از شرکت‌های خارجی از این نمایشگاه بازدید می‌کنند.

شرکت‌ها در قالب ۹۰۸ غرفه جانمایی شده‌اند و دلیل تفاوت بین شمار شرکت‌ها و تعداد غرفه‌ها حضور چند شرکت در بعضی از غرفه‌هاست.

از میان ۹۰۸ غرفه یادشده، ۸۱۵ عنوان مربوط به شرکت‌ها، ۲۳ عنوان مربوط به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی، ۷۰ شرکت‌ دانش‌بنیان، نوپا و پارک‌های فناوری است.

در این  دوره از نمایشگاه ۲۳ دانشگاه و مرکز پژوهشی در کنار ۷۰ شرکت دانش‌بنیان، نوپا (استارت‌آپ) و پارک فناوری حضور دارند و تازه‌ترین یافته‌ها، محصولات و توانمندی‌های خود را برای حل مشکلات صنعت نفت عرضه می‌کنند.

در کنار این موارد، ۲۷ نشست تخصصی با محور شرکت‌های دانش‌بنیان، سیاست‌گذاری انرژی، آینده بازار گاز، ابزارهای جدید تأمین مالی و دیگر مسائل تخصصی در صنعت نفت برگزار خواهد شد.

در این نشست‌ها، نیازهای صنعت نفت به تفکیک بخش‌های بالادست و پایین‌دست این صنعت در قالب هشت نشست تخصصی به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه خواهد شد تا برای رفع این نیازها، ظرفیت این شرکت‌ها فعال شود.

کد خبر 456776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =