افزایش ذخایر نفت آمریکا قیمت نفت را کاهش داد

قیمت نفت در معاملات امروز (چهارشنبه، ششم مهرماه) تحت تأثیر رشد ارزش دلار و افزایش ذخایر نفت آمریکا حدود یک درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، قیمت معاملات نفت برنت برای تحویل در نوامبر، ساعت ۹ و ۳۷ دقیقه به وقت گرینویچ با ۵ سنت معادل ۰.۰۶ درصد کاهش به ۸۶ دلار و ۳۲ سنت در هر بشکه رسید.

قیمت نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (دبلیوتی‌آی) برای تحویل در نوامبر با ۹ سنت کاهش معادل ۰.۱ درصد کاهش، ۷۸ دلار و ۴۱ سنت در هر بشکه ثبت شد.

دلار در پی رشد بازده اوراق خزانه آمریکا، رکورد بالای جدیدی در برابر سبدی از ارزهای رقیب ثبت کرد و در بالاترین حد ۲۰ سال گذشته ایستاد. قوی شدن دلار، خرید نفت را که به این ارز قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریدارانی که از ارزهای دیگر استفاده می‌کنند، گران‌تر می‌کند.

بازارهای سهام آسیا با افزایش هزینه‌های استقراض که ترس از رکود جهانی را برانگیخت و سبب هجوم سرمایه‌گذاران وحشت‌زده برای خرید دلار آمریکا شد، منفی شدند.

تینا تِنگ، تحلیلگر شرکت «سی‌ام‌سی‌مارکتس» در این باره گفت: با ریزش بازارهای سهام آسیا به‌دلیل افزایش بازده اوراق قرضه، دورنمای تقاضا در بحبوحه احتمال وقوع رکود اقتصادی، تیره شده است. تمرکز معامله‌گران هم‌اکنون تنها به مسائل عرضه نیست، زیرا آشفتگی بازار اوراق قرضه، سبب ریزش دارایی‌های پرریسک و تقویت ارزش دلار آمریکا شده که قیمت‌های نفت را تحت فشار کاهشی قرار داده است.

آمار موسسه آمریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۳ سپتامبر، حدود ۴.۲ میلیون بشکه رشد کرده است. ذخایر سوخت‌هایی شامل نفت کوره و دیزل، حدود ۴۳۸ هزار بشکه کاهش یافت.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ششم مهرماه) آمار رسمی را منتشر می‌کند.

در این بین، تولیدکنندگان منطقه خلیج مکزیکو پس از اینکه تولیدشان را در آستانه ورود طوفان ایان که روز سه‌شنبه (پنجم مهرماه) وارد این منطقه شد، تعطیل کردند، در حال بازگرداندن کارکنان به سکوهای نفتی فراساحلی هستند.

طبق آمار اداره ایمنی و اجرای زیست محیطی آمریکا، حدود ۱۹۰ هزار بشکه در روز نفت معادل ۱۱ درصد از کل تولید خلیج مکزیکو متوقف شده است. این تعطیلی به از دست رفتن تولید ۱۸۴ میلیون فوت‌مکعب گاز طبیعی معادل ۹ درصد تولید روزانه این منطقه منجر شد.

ایان نخستین طوفان امسال است که تولید نفت و گاز در خلیج مکزیکو را مختل می‌کند. این منطقه در تولید حدود ۱۵ درصد از نفت خام و ۵ درصد از گاز طبیعی آمریکا سهم دارد.

کد خبر 462530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =