۱۸ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۷:۵۰
  • کد خبر: 47339

ترکیبات پالی فنولیک در پوسته بیرونی پسته با مشخصه آنتی اکسیدانتی در همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت و شیمی توسط الهام مفرح، مهرناز مهرانیان و نرگس فلاح از دانشگاه امیر کبیر، تهران و ایران مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار شانا، در محافل علمی توجهات قابل ملاحظه ای در مسیر جستجو و یافتن ماده ای طبیعی برخوردار از مشخصه آنتی اکسیدانتی به منظور جایگزین نمودن آنتی اکسیدانت سنتزی متمرکز شده است . بر اساس این گزارش، در این کار تحقیقاتی پوسته نرم بیرونی پسته از دو رقم پسته مشهور ایرانی (دامغان و کرمان ) مورد مطالعه قرار گرفته است، برای بازیافت مواد پالی فنولیک از حلالهای اتانل و متانل و نیز محلولهای آبی این دو نوع حلال استفاده شده و از روش فولین سیو کالتیو بعنوان روش معتبر در سنجش مواد پالی فنولیک برای تعیین غلظت این مواد بهره گرفته شده است . متانل جهت استخراج مواد پالی فنولیک از پوسته بیرونی پسته دامغان از کارآیی بیشتری برخودار بوده است در حالی که برای بازیافت پالی فنولها از پوسته بیرونی پسته کرمان هر دو حلال اتانل و متانل کارایی نسبتاٌ مشابهی داشته اند . در ادامه این مقاله آمده است: استخراج به شکل چهار مرحله متوالی صورت گرفت و نمونه مورد سنجش مخلوط عصاره جمع آوری شده از چهار مرحله بوده است .
کد خبر 47339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =