تاثیر میزان اوره بر جداسازی اسیدهای چرب در روش مجتمع سازی با اوره در همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت و شیمی توسط آروین خادم صمیمی، فرزانه وهاب زاده، بهرام ناصرنژاد، محمدرضاقاسمی و محمدبهمنی از دانشگاه امیر کبیر، پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت صنعتی بهشهر مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار شانا، در این مقاله خالص سازی اسیدهای چرب آزاد غیر اشباع از مخلوط حاصل از شکست خمیر صابون تولید شده در مرحله تصفیه روغن های نباتی از جمله روغن های آفتابگردان ، سویا ، ذرت ، زیتون و ... به روش مجتمع سازی با اوره مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. اجزاء متشکله نمونه مورد آزمایش (آنالیز کمی و کیفی) به شرح ذیل می باشد: اسید پالمتیک 8/8%، اسید استئاریک 7/3%، اسید اولئیک 33%، اسید لینولئیک 53%، اسید لینولنیک 9/1%. در ادامه این مقاله آمده است: در این تحقیق، به منظور تعیین بازدهی جداسازی اسید اولئیک و اسید لینولئیک، با استفاده از روش مجتمع سازی با اوره ، تغییرات نسبتهای وزنی اوره به نمونه اولیه مورد بررسی قرار گرفته است. آنالیز نمونه ها با استفاده از روش معمول ومتعارف کروماتوگرافی گازی به انجام رسیده است.
کد خبر 47356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =