صنعت غذا، صنعتی عمومی و در رابطه تنگاتنگ با جامعه است و توسعه آن به کمک علم شیمی ممکن می گردد.
به گزارش خبرنگار شانا، دکتر اورجعلیان در سومین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت و پنجمین همایش شیمی گفت: با تکیه بر دانش شیمی به عنوان علم مادر صنایع، و آگاهی بر علوم تغذیه و طراحی فرایند های تولید می توان آذوقه جامعه را به صورت با ثبات و اقتصادی تهیه کرد.
وی پیشرفت کشورهای صنعتی در حیطه غذا را مدیون مدیریت قوی و برنامه ریزی های زیر بنایی دانست و رابطه تنگاتنگ بین شیمی و علم تغذیه را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.
این استاد علوم صنایع غذایی با اشاره به اهمیت تبدیل تولیدات کشاورزی و فراوری آنها تاکید کرد: که باید از مهندسی شیمی حداکثر استفاده را در این راه برد و تولیدات کشاورزی را به صورت اقتصادی تر عرضه کرد.
کد خبر 47366
نظر شما