250 کیلومتر خط لوله انتقال آب برای مهار آتش چاه 147 رگ سفید کشیده شد

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از احداث 250 کیلومتر خط لوله انتقال آب برای مهار آتش چاه 147 میدان رگ سفید خبر داد و گفت: قرار است به زودی دو دکل حفاری در مسیر منطقه نفتی رگ سفید مستقر شوند.

به گزارش شانا، به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، بیژن عالی پور امروز (شنبه، 13آبان ماه) در سومین روز نمایشگاه نفت خوزستان درباره آخرین وضع مهار آتش چاه 147 رگ سفید اظهار کرد: کارشناسان ما به صورت شبانه روز در حال فعالیت هستند و از ابزار و تکنولوژی‌های روز برای مهار آتش این چاه  استفاده می شود.

وی با بیان این که فعالیت‌ها برای خروج تجهیزات و متعلقات دکل 95 حفاری ادامه دارد، خاطرنشان کرد: طی چهار روز گذشته برای مهار آتش، ۲۵۰ کیلومتر خط لوله انتقال آب کشیده شده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با شاره به این که همه امکانات مورد نیاز در مناطق نفتخیز جنوب و نیز شرکت ملی حفاری برای مهار آتش و انجام همکاری‌های مشترک در این زمینه بسیج شده اند، افزود: قرار است به زودی 2 دکل حفاری در مسیر منطقه نفتی رگ سفید مستقر شوند تا از این طریق به مهار آتش چاه کمک شود.

نفت شاگرد اول اقتصاد مقاومتی

عالی پور در ادامه این نشست، به تلاش‌های این شرکت برای بومی سازی و توسعه ساخت داخل بر اساس برنامه های کلان کشور تاکید و اظهار کرد: خوشبختانه در این زمینه، تولید کنندگان ساخت قطعات صنعت نفت در استان و کشور همکاری بسیار خوبی دارند.

وی، از صنعت نفت بعنوان  شاگرد اول اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور یاد کرد و ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ درصد قطعات مورد نیاز این صنعت در داخل کشور و بیش از ۴۱ درصد از این میزان در داخل استان خوزستان تامین می شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در پاسخ به سوالی درباره میزان تولید نفت این شرکت هم اظهار کرد: تولید روزانه نفت این شرکت بیش از سه میلیون بشکه در روز است.

کد خبر 279489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =