تخلف جایگاه های توزیع بنزین را گزارش کنید

شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران امروز 12 آبان از هموطنان خواست شکایت خود را از جایگاه های توزیع بنزین به مرکز دریافت شکایات این شرکت با شماره تلفن 77606030 گزارش کنند.

تخلف جایگاه های توزیع بنزین را به شرکت ملی پخش گزارش کنید

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد ناصری، مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فراوده های نفتی امروز اعلام کرد: تلفن شماره 77606030 بیست و چهار ساعته آماده دریافت گزارش ها ، ‌شکایت و انتقادهای مردم در زمینه نحوه توزیع بنزین است.
وی افزود: پس از دریافت شکایات مردم از طریق تلفن،‌ موضوع برای رسیدگی به مدیر منطقه مربوط ابلاغ می شود و و حداکثر تا 48 ساعت نتیجه بررسی ها و برخورد ها به ستاد گزارش خواهد شد.
ناصری گفت : نظارت و بازرسی از جایگاه های توزیع بنزین به طور دائم در همه 2300 جایگاه توزیع بنزین در 232 ناحیه سراسر کشور اجرا می شود و بازرسان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در نحوه توزیع ، کیفیت و‌ عرضه ، عملکرد تلمبه ها و نیز ایمنی سیستم توزیع سوخت در جایگاه ها برخورد خواهند کرد.

کاهش 5/15 درصدی مصرف بنزین در یزد

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی استان یزد امروز در جلسه کارگروه بهینه سازی مصرف سوخت استان یزد گفت: از آغاز اجرای طرح سهمیه بندی بنزین در استان یزد تاکنون 125 میلیون و 56 هزار لیتر بنزین در استان یزد مصرف شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال 15/5 درصد کاهش داشته است.
امیر بنی کریمی افزود :تاکنون هفت جایگاه سی ان جی در استان یزد به بهره برداری رسیده است و در صورت تامین تجهیزات مورد نیاز این تعداد تا پایان امسال به 22 جایگاه افزایش خواهد یافت.
وی از افزایش 25 درصدی مصرف گاز مایع در این استان ازابتدای امسال تاکنون در درمقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت:این افزایش مصرف بیشتر متعلق به بهره مندی واحدهای صنعتی است.

 
متن کامل همسان‌سازی شده قرارداد را به پاکستان داده‌ایم

به گزارش ایسنا، حجت‌اله غنیمی‌فرد،نماینده وزارت نفت در خط لوله صلح، اعلام کرد: متن کامل همسان سازی شده قرارداد فروش گاز ایران به پاکستان در اختیار طرف پاکستانی قرار گرفت.
وی با تاکید بر این‌که پیش از ظهر پنج‌شنبه (10 آبان) متن کامل همسان‌سازی شده قرارداد در اختیار مشاوران حقوقی و وکیلان طرف پاکستانی قرار گرفته است، افزود: 25 درصد باقی‌مانده متن قرارداد که در نشست اسلام آباد همسان‌سازی نشده بود، هفته گذشته اصلاح و به طرف پاکستانی ارائه شد.
وی توضیح داد: قرار است آنها نظر خود را درباره این متن به ما اطلاع دهند و زمان خاصی را برای حضور در ایران و تشکیل نشست دوجانبه در هفته جاری اعلام کنند.
به گفته او قرار بوده پس از ارائه متن اصلاح شده در صورت وجود مشکل در متن، پاکستانی‌ها به ایران اعلام‌نظر کنند که با توجه به این‌که تاکنون این کار انجام نشده، تصور می‌شود مشکلی در متن نبوده است. در این زمینه ایران برای تشکیل نشست با طرف پاکستانی در هر روزی از هفته آمادگی دارد. 

قرارداد شیرین سازی گاز فاز 12 پارس جنوبی فردا امضا می شود

به گزارش مهر، محمود ایروش گفت:قرارداد شیرین سازی  گاز طبیعی فاز 12 به میزان 5/11 میلیون مترمکعب در سال فردا میان شرکت ایران LNG و کنسرسیومی متشکل از شرکت فراب و یک شرکت ایتالیایی امضا می شود.
مدیر بازرگانی خارجی پروژه مایع سازی گاز طبیعی ایران یا ایران LNG  ارزش این پروژه را بیش از 400 میلیون یورو اعلام کرد و  افزود: در این پروژه از 19 شرکت برای حضور در مناقصه دعوت به عمل آمد که تنها 6 شرکت نسبت به خرید اسناد مناقصه اقدام کردند.
به گفته وی ، از 6 شرکتی که اسناد مناقصه را خریداری نمودند، سه شرکت از حضور در مناقصه کناره گیری کردند؛ درنتیجه سه شرکت باقی ماند که این شرکت ها نیز هرکدام با شرکت های داخلی در قالب یک کنسرسیوم پیشنهادات فنی خود را ارایه کردند.
به گفته ایروش، ارزش این مناقصه بیش میلیون یورو بوده و پس از انتخاب پیمانکار فنی ، درباره مسائل مالی با برنده مناقصه مذاکره می شود.

طرح کرسنت نیمه نخست 87 به بهره برداری می رسد

به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از تکمیل شدن و راه اندازی طرح صادرات گاز ایران به امارات موسوم به «کرسنت» در نیمه نخست سال آینده خبر داد.
محمود زیرکچیان زاده افزود: طرح کرسنت شامل تاسیسات دریایی مخزن گازی سلمان، ایستگاه تقویت فشار سیری و خطوط لوله انتقال گاز از ایران به امارات؛ نیمه نخست و یا حداکثر نیمه دوم سال 87 به بهره برداری کامل می رسد .
وی گفت: هم اکنون در حال اجرای مقدمات تولید و استحصال گاز از مخزن سلمان (مشترک با ابوظبی در امارات متحده عربی ) هستیم که امیدواریم با اتمام این طرح در نیمه نخست سال آینده برای نخستین بار گاز ایران به یک کشور اسلامی حوزه خلیج فارس صادر شود .
زیرکچیان زاده درباره برخی مسائل پیش آمده درباره طرح کرسنت افزود: فکر می کنم تا موعد گفته شده ، هم شرکت کرسنت و هم شرکت گاز امارات بتوانند با پذیرفتن پیشنهادهای منطقی وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران زمینه این حرکت میمون (صادرات گاز به کشور اسلامی امارات ) را فراهم کنند.

پیوستن دو دستگاه دکل حفاری به ناوگان حفاری کشور

به گزارش فارس، اصغر رفیعی در خصوص آخرین وضعیت دکل نیمه شناور ایران _ البرز اظهار داشت: قرار است فردا جلسه مشترکی با حضور معاون امور بین‌الملل وزارت نفت، دانا مدیرعامل شرکت نفت خزر، مختاری، خاقانی، سروشی و بنده در محل سایت داشته باشیم و در آنجا یک مصاحبه مطبوعاتی بین مدیرعامل شرکت نفت خزر به عنوان کارفرما و من به عنوان بهره‌بردار دکل صورت گیرد.
وی افزود: در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت دکل، مشخص خواهد شد که زمان تحویل کامل دکل چه زمانی خواهد بود.
رفیعی یادآور شد: دکل از لحاظ ساختمانی و برخی تست‌های اولیه آماده است و عملا از هفته گذشته تحویل آن را آغاز کرده‌ایم.
وی با اشاره به خرید 2 دستگاه دکل حفاری جدید در این شرکت، یادآور شد: نخستین دکل که در منطقه خشت مستقر بود به مبلغ 5/13 میلیون دلار همسنگ‌سازی و خریداری شد که با تجهیزات جانبی آن در مجموع به مبلغ 5/19 میلیون دلار از پیمانکار خریداری و از 5 آبان ماه عملا تحویل شرکت شده است.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال تصریح کرد: دومین دکل کاملا نو است و از کشور چین خریداری شده که نیروهای شرکت جهت تحویل دکل به چین رفته‌اند. 

 محرابیان و نوذری اواخر هفته آینده به مجلس می‌آیند

به گزارش فارس، عضو هیات رئیسه مجلس گفت: علی اکبر محرابیان وزیر پیشنهادی صنایع و معادن و غلامحسین نوذری وزیر پیشنهادی نفت اواخر هفته آینده برای گرفتن رای اعتماد در مجلس حاضر خواهند شد.
حمیدرضا حاج بابایی اظهار داشت: با توجه به تعطیلات هفته جاری مجلس دو وزیر پیشنهادی رئیس جمهوری روزهای 3 یا 4 شنبه هفته آینده در مجلس حاضر خواهند شد.
هفته گذشته علی اکبر محرابیان و غلامحسین نوذری وزیران پیشنهادی محمود احمدی‌نژاد برای وزارتخانه‌های صنایع و معادن و نفت به مجلس معرفی شدند و طبق ماده 189 آئین نامه داخلی مجلس باید یک هفته پس از معرفی دولت برای بحث و بررسی خط مشی، اصول کلی برنامه‌ها و گرفتن رای اعتماد در مجلس حاضر شوند،اما با توجه به تعطیلی مجلس در هفته جاری این جلسه به هفته آینده موکول شده است.

قیمت نفت و طلا بازهم افزایش می یابد

به گزارش شبکه خبر، دکتر فرشید سیمبر، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: افزایش تقاضای مداوم به دلایل مختلف از یک سو به دلیل رشد صنعتی چین و هند است که به صورت مداوم رخ می دهد و از سوی دیگر افزایش تقاضای مواد هیدروکربن ناشی از قانون دوم ترمودینامیک بر تقاضای زیاد مواد انرژی زا و نفت تاثیر گذار است.
وی ادامه داد: جبر سیاسی و روانی امروزه در مهم ترین منطقه ای که در آن ذخایر نفتی نهفته است اثر گذاشته و در قیمت صعودی نفت و گاز دخیل است.
سیمبر افزود: ناآرامی در خاورمیانه و اختلافات اساسی میان کشورهای اساسی تولید و صادر کننده نفت ایران و ونزوئلا با کشور های غربی از دیگر علل افزایش بهای نفت است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در هر بازاری سودجویانی وجود دارد که به دلایل مختلف سعی در بد جلوه دادن بازار هستند و تلاش دارند با افزایش بی رویه قیمت نفت به سودهای افسانه ای دست پیدا کنند.
سیمبر گفت: به طور کلی دلایل افزایش قیمت نفت ناشی از واقعیت های صنعتی، اقتصادی، مصرف بی رویه انرژی، افزایش تقاضا، درگیری بین کشورهای صنعتی غربی و کشورهای صادر کننده و مسائل قدرت طلبی در جهان است.

کد خبر 118047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =