۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
  • کد مطلب: 1381007
برداشت گاز پارس جنوبی فراتر از تعهد تکلیفی است

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس با اعلام تکمیل و بهره‌برداری از ۱۴ حلقه چاه جدید گازی در میدان پارس جنوبی طی ۱۵ ماه گذشته تأکید کرد: این میدان با توجه به نیاز کشور، فراتر از برنامه تعیین‌شده در حال برداشت گاز است.

به‌ گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، سپهدار عباس‌زاده چهارشنبه (یکم بهمن‌) در بازدید ذبیح‌الله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از عسلویه با اشاره به اینکه کارکنان سکوهای پارس جنوبی در فاصله حدود ۱۰۰ کیلومتری از تأسیسات خشکی پارس جنوبی مشغول انجام فعالیت‌های تولیدی هستند، اظهار کرد: گاز پارس جنوبی از ۳۹ سکوی دریایی برداشت و از طریق خطوط لوله ۳۲ اینچ دریایی به‌منظور فرآورش و تزریق به شبکه سراسری، به پالایشگاه‌های مستقر در منطقه پارس جنوبی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در راستای ایجاد ظرفیت‌های جدید برداشت گاز در پارس جنوبی تصریح کرد: با اقدام‌هایی که در یک سال گذشته شد، تاکنون تعداد ۱۴ حلقه چاه جدید به بهره‌برداری رسیده است و این رقم تا پایان سال افزایش می‌یابد.

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه هم‌اکنون مقدار برداشت از پارس جنوبی بیشتر از تولید تکلیفی محول شده است، بیان کرد: تعهد تولیدی شرکت نفت و گاز پارس در شرایط کنونی روزانه ۷۲۲ میلیون مترمکعب گاز است که به‌دلیل برودت هوا، برداشت گاز با ثبت رکوردی جدید به ۷۲۷ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

کد مطلب 1381007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =