مدیرعامل شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی در گفتوگو با خبرنگار شانا با بیان این که افرادی که درباره مخزن شوریجه و مشترک بودن آن با ترکمنستان اظهار نظر کرده اند، اطلاعات دقیقی از این مخزن نداشته اند، گفت: مطالعات دقیق زمین شناسی انجام شده روی مخزن شوریجه همچنین بررسی سازندهای آن، هرگونه پیوند و اشتراک میان این مخزن با ترکمنستان رد می کند.
مسعود سامی وند تصریح کرد: مخزن گنبدلی ایران در شرق کشور با ترکمنستان مشترک است، اما چین خوردگی های سازند مخزن شوریجه هیچ ارتباطی با ترکمنستان ندارد و با آن مشترک نیست.
وی تاکید کرد: موضوع مشترک بودن و اظهارنظرهای ارائه شده در این باره صحت و سندیت ندارد.
مدیرعامل شرکت ذخیره سازی گاز تصریح کرد: مخزن شوریجه از جمله مخازن تخلیه شده هیدروکربوری کشور است که ظرفیت بالایی برای ذخیره سازی گازطبیعی دارد.
به گزارش شانا، مخزن شوریجه از جمله مخازن مناسب برای ذخیره سازی گاز طبیعی است؛ به گونه ای که در هشت ماه نخست سال امکان تزریق روزانه 20 میلیون مترمکعب گاز و برداشت روزانه 40 میلیون متر مکعب در چهار ماه پایانی سال فراهم خواهد بود؛ این مخزن در شرق کشور و در منطقه سرخس قرار دارد.
گاز موجود در سازند شوریجه طاقدیس خانگیران، از نوع شیرین است که فشار آن به دلیل استخراج بیش از 30 سال کاهش یافته است؛ از این رو با تزریق گاز شیرین به آن می توان از این مخزن برای ذخیره سازی گاز استفاده کرد.
نظر شما