۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴
  • کد مطلب: 1760217
نحوه فعالیت و حضور کارکنان صنعت نفت اعلام شد

معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت نحوه فعالیت و حضور کارکنان صنعت نفت را اعلام کرد.

به گزارش شانا، با توجه به شرایط خاص کشور در جریان تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، نحوه فعالیت و حضور کارکنان روزکار عادی صنعت نفت اعلام شد.

در مصوبه اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی آمده است: 

«ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رهبر عالیقدر جمهوری اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (رضوان‌الله علیه) و با توجه به تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار و با هدف استمرار ارائه خدمات حوزه‌های ذی‌ربط و حفظ امنیت و آرامش کارکنان، به پیوست بخشنامه شماره ۱۰۷۳۵۷ مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور جهت استحضار و دستور اقدام لازم ایفاد می‌شود.

با عنایت به مفاد بخشنامه، فعالیت شرکت‌ها و اداره‌ها برای کارکنان روزکار عادی به استثنای واحدهای عملیاتی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، امدادی و سایر بخش‌های خدمات‌رسان تا زمان بازگشت شرایط کشور به حالت عادی به شرح ذیل خواهد بود.

۱. مدیران و رؤسای ذی‌ربط براساس مقررات دورکاری به نحوی برنامه‌ریزی کنند که خدمات اصلی شرکت و ادارات بدون هیچ‌گونه وقفه و با حضور تعداد نیروی انسانی متناسب در محل کار ارائه شود.

تبصره ۱- واحدهای غیر روزکار عادی شامل واحدهای عملیاتی، بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، امدادی، حمل‌ونقل و سایر بخش‌های خدمات‌رسان مطابق با تصمیم مدیرعامل شرکت اصلی و در صورت تفویض مدیران عامل شرکت تابع فرعی اقدام کنید.

تبصره ۲- اولویت برخورداری کارکنان از دورکاری به‌ترتیب با معلولان، بانوان باردار و یا دارای فرزند معلول و یا شش سال و کمتر، کارکنان دارای مشکلات قلبی و ریوی و بیماری‌های صعب‌العلاج است.

۲. به‌منظور مدیریت استمرار خدمات وزارت نفت و شرکت‌های تابعه، تصمیم‌های استانداران متناسب با شرایط موجود در مناطق گوناگون کشور و در چارچوب قوانین و مقررات مربوط با تأیید مدیرعامل شرکت و هماهنگی با شرکت اصلی قابل اقدام است.

۳. برگزاری انواع همایش‌ها و رویدادهای حضوری، همچنین اعزام کارکنان به مأموریت‌های غیرضرور ممنوع و صرفاً در موارد خاص با تأیید مدیرعامل شرکت اصلی و مجوز وزیر امکان‌پذیر است. جلسات اداری، دوره‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی ضروری با رعایت دستورالعمل‌های صادره از سوی مراجع امنیتی (ذی‌ربط در وزارت و شرکت‌های اصلی) برگزار می‌شود.

مسئولیت حسن اجرای این بخشنامه به‌عهده مدیران محترم عامل شرکت‌های اصلی است.»

کد مطلب 1760217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =