پیش‌بینی سود هر سهم پتروشیمی مارون 2 هزار و 633 ریال اعلام شد

شانا ـ گروه پتروشیمی: پیش‌بینی سود هر سهم پتروشیمی مارون در دوره شش ماه منتهی به ۲۹ اسفند با تعدیل مثبت، 2 هزار و 633 ریال اعلام شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، شرکت پتروشیمی مارون اعلام کرده است با توجه به تغییرات انجام شده در مبالغ فروش، درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها و درآمدهای متفرقه ناشی از سود تسعیر ارز، سود هر سهم را با افزایش 242 ریالی به 2 هزار و 633 ریال افزایش داده؛ در حالی که سود هر سهم سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۸۹ مطابق با صورت‌های مالی حسابرسی شده هزار و 744 ریال بوده است.

در پیش‌بینی عملکرد سال مالی منتهی به پایان اسفند 90 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل، ۲۷ درصد افزایش در فروش، ۲۸ درصد افزایش بهای تمام شده کالای فروش‌رفته‌، ۳۲درصد افزایش سود عملیاتی و ۵۱ درصد افزایش سود پس از کسر مالیات رقم خورد.

بر اساس اطلاعات ارسالی شرکت، هیئت‌مدیره تصمیم‌دارد ۸۰ درصد سود خالص (به ازای هر سهم 2 هزار و 106 ریال) را برای تقسیم میان صاحبان سهام به مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی ۹۰ پیشنهاد کند.

شرکت اعلام کرده است افزایش سرمایه به 6000 میلیارد ریال از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران را در دستور کار دارد.

درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری های شرکت مربوط به شرکت فرعی پتروشیمی لاله است. سود خالص و سود انباشته شرکت پتروشیمی لاله در دوره مالی ۶ ماه منتهی به ۳۱شهریورماه ۹۰ به ترتیب ۴۱۵ میلیارد و ۵۸۹ میلیون ریال و ۱۳۶میلیارد و ۵۶۸ میلیون ریال است در حالی که شرکت برای کل سال مالی ۹۰ یک هزار و ۳۱۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سود قابل تخصیص برآورد کرده که با توجه به مالکیت ۶۴ درصد آن شرکت ۸۴۰ میلیارد ریال درآمد حاصل از سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است.

کد خبر 182200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =