علیرضا نیکزاد رهبر در گفت و گو با شانا اظهار داشت: مهندس قاسمی، وزیر نفت، تنها در جلسهای که دو هفته پیش با حضور مسئولان این دو واحد صنعتی برگزار شده بود، بر پرداخت بدهی پتروشیمی به پالایشگاه اصفهان تاکید کرده و خواستار برقراری تعامل مالی مطلوب میان آنها شده بود.
وی با بیان این که در حال حاضر پتروشیمی اصفهان بیش از 200 میلیارد تومان به پالایشگاه اصفهان بدهکار است، تاکید کرد: به دلیل وصول نشدن این بدهی پالایشگاه اصفهان در انجام طرحهای توسعهای خود به مشکل برخورده است و قادر به پرداخت بدهیهای خود نیست.
نیکزاد رهبر ادامه داد: با پیگیریهای به عمل آمده، مشخص شده است که پتروشیمی اصفهان خوراک دریافتی از پالایشگاه را به محصولات پاییندستی تبدیل کرده و به فروش رسانده است که از اینرو به نظر نمیرسد که برای پرداخت بدهی خود با مشکل مالی مواجه باشد.
وی با تاکید بر این که این دو واحد صنعتی توسط بخش خصوصی اداره میشوند، یادآور شد: شرکت سرمایهگذاری شستا بیشترین سهم پالایشگاه اصفهان را در اختیار دارد در حالی که سهم وزارت نفت از این واحد بسیار کمتر است.
نظر شما