انفجار خط لوله صادرات گاز از مسیر اوکراین به اروپا تروریستی بوده است

وزیر کشور اوکراین احتمال داد که انفجار خط لوله صادرات گاز از مسیر این کشور به اروپا حمله تروریستی باشد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از کی یف، آرسن آواکوف، وزیر کشور اوکراین پس از انفجار در خط لوله ای در مرکز اوکراین که سبب اختلال در عرضه گاز نشد، گفت: چند فرضیه درباره آنچه که اتفاق افتاده در حال بررسی است که نظریه و فرضیه اصلی، احتمال تروریستی بودن این انفجار است.

وی افزود: بنا بر اعلام ساکنان محلی، آنها پیش از انفجار که می تواند عمدی باشد، دو صدای بلند شنیده اند.

این مقام ارشد با اشاره به دو انفجار در خطوط لوله گاز در بخش غربی اوکراین در ماه مه گذشته اعلام کرد: این نخستین بار نیست که تروریستها تلاش کرده اند به شبکه ترانزیت گاز اوکراین حمله کنند.

پلیس اوکراین امروز از انفجار در خط لوله  گازی اورنگوی-پوماری-اوژگورو ( مسیر اصلی عرضه گاز از مسیر اوکراین به اروپا) خبر داده بود.

شرکت ترانزیت گاز اوکراین (اوکرترنس گاز) اعلام کرد که در عرضه گاز اختلالی به وجود نیامده است و یک منبع در شرکت گازپروم نیز گفت که صادرات قطع نشده است و یک خط لوله موازی با خط لوله آسیب دیده وجود دارد.
کد مطلب 219516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =