مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد در گفتگو با خبرنگار شانا اظهار کرد: انجام این پروژه علاوه بر صرفه جویی در مصرف 65 میلیون متر مکعب سوخت در سال، از انتشار 120 هزار تن گازهای گلخانه ای نیز جلوگیری می کند.
ناصر اسلامی افزود: در حال حاضر مطالعات فرآیندی این طرح همسو با سیاست افزایش بهره وری و استفاده از انرژی خروجی گازهای پسماند واحدهای بازیافت گوگرد انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه هم اکنون در فاز مطالعاتی قرار دارد و با بهره برداری از آن می توانیم 130 تن در ساعت بخار تولید کنیم.
به گفته وی، تولید انرژی در این پروژه از طریق زباله سوز واحدهای گوگردسازی و ایجاد گاز انجام می شود.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد تاکید کرد: انرژی تولید شده در این واحد معادل 1.5 بویلر پالایشگاه است.
اسلامی تصریح کرد: اقدامهای اولیه اجرای این پروژه انجام شده و در آینده نزدیک نیز به سرانجام می رسد.
به گزارش شانا، شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد در 180 کیلومتری شمال شرق مشهد واقع شده و تولید کننده گاز طبیعی، گوگرد، مایعات گازی و محصولات واحد تقطیر از مخازن گازی منطقه خانگیران است.
نظر شما