۲۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۰
  • کد مطلب: 2369458
جهش عملیاتی گاز ایلام در ماه‌های نخست امسال

سرپرست مدیریت بهره‌برداری شرکت گاز استان ایلام از ثبت کارنامه موفق عملیاتی در سایه تأمین پایدار منابع مالی در ماه‌های نخست امسال خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت گاز استان ایلام، ولی عارفی با اشاره به عملکرد این مجموعه در طول ماه‌های نخست امسال بیان کرد: در حوزه توسعه شبکه، ۳ هزار متر شبکه پلی‌اتیلن در اندازه‌های مختلف اجرا و ۴۹۰ انشعاب تازه نصب شده است.

وی به عملکردی مطلوب در حوزه پدافند غیرعامل و پایداری شبکه اشاره کرد و گفت: ایستگاه سی‌جی‌اس لیزن صالح‌آباد که پیش‌تر بر اثر حملات هوایی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی آسیب جدی دیده بود، با تلاش شبانه‌روزی همکاران در بازه زمانی کم‌سابقه کمتر از ۱۲ ساعت به‌طور کامل نصب و راه‌اندازی مجدد شد تا پایداری جریان گاز در منطقه بدون وقفه تداوم یابد.

سرپرست مدیریت بهره‌برداری شرکت گاز ایلام با اشاره به اقدام‌های حوزه ایمنی و بهینه‌سازی، تصریح کرد: به‌منظور جلوگیری از نشت گاز و ارتقای ضریب اطمینان شبکه، ۷۳۹ اتصال مفصلی و ۷۱۱ نیپل یکپارچه در سطح استان نصب شده است. همچنین، در فرایند نشت‌یابی از ۱۲۴ هزار و ۹۴۱ انشعاب معادل ۹۷ درصد کل انشعابات، ۱۳ هزار و ۹۶۲ مورد نشت شناسایی و بلافاصله رفع نقص شد.

عارفی با بیان اینکه عملیات نشت‌یابی در سطح ۲۷۱ ایستگاه گاز انجام شده است، تأکید کرد: در این بازرسی‌ها ۲۹۲ نشتی شناسایی و با اقدام‌های فنی، ایمن‌سازی کامل انجام شد. همه بازدیدها و تعمیرات دوره‌ای (پی‌ام) مطابق با برنامه زمان‌بندی مصوب در همه تأسیسات استان اجرایی شده است.

کد مطلب 2369458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =