به گزارش شانا، سیزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده بدهکار بزرگ نفتی و دو متهم دیگر این پرونده، امروز (یکشنبه یکم آذرماه) در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران و به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی آغاز شد.
در این جلسه قرار است 15 صفحه دیگر از کیفرخواست بدهکار بزرگ نفتی که از مجموع کیفرخواست وی باقی مانده است، قرائت شود.
غلامرضا مهدوی، وکیل شرکت نفت، امروز و قبل از شروع سیزدهمین جلسه دادگاه بدهکار بزرگ نفتی در جمع خبرنگاران گفت: امروز با خود مدارکی به دادگاه آوردهام که نشان میدهد بدهکار بزرگ نفتی از شرکت نفت چندین محموله نفت دریافت کرده و این در پاسخ به ادعای متهم نفتی است که گفته شرکت نفت، نفتی به من تحویل نداده است!
وکیل شرکت نفت با بیان این که از وکیل خارجی بدهکار بزرگ نفتی یک هشدار در ایمیل خود دریافت کردهاست، افزود: این ایمیل بیشتر شبیه تهدید بود و گفتند اگر خسارت را پرداخت نکنید، از ما شکایت خواهند کرد.
مهدوی با بیان این که این متهم جا پای آمریکاییها گذاشته است، تصریح کرد: او میخواهد جای آمریکاییها را خالی کند، همان طور که آمریکا تاکنون 16 میلیارد دلار علیه ما حکم داده است.
شایان ذکر است که تاکنون 12 جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده بدهکار بزرگ نفتی و «م.ش» و «ح.ف.ه» دو متهم دیگر این پرونده، در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران برگزار شده است.
نظر شما