جی یی سی اف کلید همکاری بزرگترین دارندگان گازی جهان

محمدحسین عادلی، جی یی سی اف را کلید همکاری بزرگترین دارندگان گازی جهان در کنار یکدیگر دانست.

به گزارش خبرنگار شانا، دبیر مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) در سومین اجلاس سران این مجمع امروز (دوشنبه دوم آذرماه) اظهار کرد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز می تواند تقاضای گاز جهان را در بلندمدت تامین کند.

وی برگزاری سه اجلاس در سطح سران در 5 سال گذشته را نشان اهمیت این مجمع و علاقه مندی اعضای آن به همکاری بیشتر در کنار یکدیگر دانست و گفت: جی یی سی اف کلید همکاری بزرگترین دارندگان گازی جهان در کنار یکدیگر است.

عادلی با بیان این که دنیا به سوخت دوستدار محیط زیست و در عین حال قابل اتکا نیازمند است، گفت: سوخت گاز می تواند در دسترس مردم زیادی در جهان قرار گیرد.

دبیر مجمع کشورهای صادرکننده گاز GECF به فعالیتهای این مجمع در طول دو سال گذشته اشاره کرد و گفت: طی این مدت ابتکار جدیدی با هدف استفاده از گاز انجام شده است، ضمن این که این مجمع به دنبال تحقق و تامین اهداف اساسنامه این مجمع است.

وی در پایان ضمن تشکر از میزبانی ایران از برگزاری خوب سومین اجلاس سران جی یی سی اف، پیوستن جمهوری آذربایجان را به عنوان عضو ناظر، به این کشور تبریک گفت.

کد خبر 250652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =