توافق میان فعالان بازار گاز برای جلوگیری از کاهش تقاضا ضروری است

عبدالمالک سلال با تاکید بر روی آوردن اعضا جی یی سی اف به سمت قراردادهای بلندمدت صادرات گاز گفت: توافق میان فعالان بازار گاز برای جلوگیری از کاهش تقاضا ضروری است.

به گزارش خبرنگار شانا، نخست وزیر الجزایر امروز دوشنبه (دوم آذرماه) در سومین اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز تشکر از ایران بابت برگزاری این اجلاس و مهمان نوازی صورت گرفته از هیئتهای سیاسی و اقتصادی کشورهای عضو اظهار کرد: توافقهای ایران و کشورهای 5+1 می تواند توسعه اقتصادی ایران را تسهیل کند، از این رو الجزایر همواره از این توافقها استقبال می کند.

وی با اشاره به نظرات کارشناسان و مسئولان دولتی الجزایر در زمینه همکاری و همفکری با کشورهای صادرکننده گاز برای رسیدن به اهداف اقتصادی گفت: الجزایر به تعهدات خود در این مجمع پایبند است.

سلال افزود: طی سالهای اخیر بازار نفت و گاز در دنیا تحولات بزرگی را تجربه کرده است، کشورهای عضو این اجلاس باید برای ایجاد موازنه بین عرضه و تقاضا تلاش کنند.

نخست وزیر الجزایر به اهمیت توافق با فعالان بازار نفت و گاز برای جلوگیری از کاهش تقاضا اشاره کرد و گفت: در صورتی که نتوانیم در این زمینه به توافق برسیم و بازارها را کنترل کنیم شاهد وقوع مسائل منفی خواهیم بود.

وی با بیان این که امروز علاوه بر نوسان در بازارهای نفت شاهد بحران تقاضا و کاهش آن در بازارهای گاز نیز هستیم، گفت: امروز کشورهای بزرگ مصرف کننده گاز در حال افزایش تولید خود از منابع زغال سنگ هستند، که این موضوع آینده بازار این ماده پاک را به خطر می اندازد؛ برای حل این نوع بحرانها باید میان اعضای مجمع همکاری و هماهنگی عملی ایجاد شود.

سلال با تاکید بر این این که امروز گاز می تواند انرژی امروز و آینده به شمار آید، گفت: داشتن امتیاز های فنی و فناوریهای روز در  زمینه گاز می تواند ما را به اهداف خود نزدیک کند.

کد خبر 250669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =