موافقت شورای اقتصاد با احداث خط لوله گاز به نیروگاه های کهنوج و ماهشهر

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اهمیت و ضرورت حفاظت از محیط زیست، بر برنامه ریزی برای استفاده از انرژیهای تجدید پذیر به عنوان یکی از راهکارهای قابل توجه در مقابله با آلودگی هوا تاکید کرد.

به گزارش  شانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری عصر امروز (شنبه، 12 دیماه) در جلسه شورای اقتصاد، آثار مخرب آلودگی هوا در عرصه های مختلف بویژه تاثیر نامطلوب آن بر سلامت مردم را یادآور شد و در عین حال از دستگاه های مربوطه خواست با رعایت الزامهای قانونی و فنی شرایط را برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت نیروگاه هایی که با انرژیهای تجدید پذیر فعالیت می کنند فراهم آورند.

در جلسه امروز شورای اقتصاد که با حضور وزیران نفت، اقتصاد، راه و شهرسازی، نیرو و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برگزار شد، درخواست برخی دستگاه های اجرایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و به تصویب رسید.

در این جلسه موضوع افزایش تعرفه خدمات آب صنعتی خارج از تاسیسات شرکتهای آب و فاضلاب و استفاده از تسهیلات خارجی(فاینانس) برای اجرای بسته طرحهای هراز که از سوی وزارت نیرو طرح شده بود و همچنین درخواست احداث خط لوله گاز به نیروگاه کهنوج و احداث خط لوله گاز به نیروگاه ماهشهر و کارخانه فولاد شادگان که از سوی وزارت نفت مطرح شده بود، به تصویب اعضا رسید.

کد مطلب 252712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =