ایران بهترین کشور دنیا برای سرمایه گذاری در بخش انرژیهای نو است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: نتایج پژوهشها نشان می‌دهد ایران یکی از بهترین کشورهای دنیا برای سرمایه گذاری در زمینه انرژیهای نو و پاک از جمله انرژی خورشیدی است.

به گزارش شانا، معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز شنبه (12 دیماه) در دیدار با اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه تربیت مدرس تهران، ضمن تاکید بر اهمیت مطالعات کاربردی در حوزه محیط زیست به عنوان یکی از زمینه های مناسب همکاری میان سازمان حفاظت محیط زیست و دانشگاهها، گفت: چالشها و بحرانهای محیط زیست کشور به نقطه‌ای رسیده است که زمانی برای از دست دادن باقی نمانده و از این رو دستیابی به راهکارهای علمی و تصمیم سازی مبتنی بر پژوهشهای کاربردی برای مقابله و رفع این چالشها، بسیار مهم و ارزشمند است.

برنامه ششم توسعه فرصتی مناسب برای تقویت جایگاه محیط زیست

وی توجه و نگاه به محیط زیست در بخش توسعه‌ای کشور را ضعیف ارزیابی کرد و افزود: برنامه ششم توسعه فرصتی برای تغییر این رویکرد و نگاه است.

ابتکار، گسترش فناوریهای سبز در بخش صنعت و دیگر بخشهای توسعه‌ای کشور را از ضروریتها برشمرد و تصریح کرد: دوره پسابرجام فرصت بسیار مناسبی برای توسعه، ترویج، سرمایه گذاری، همچنین ایجاد همکاریهای بین‌المللی در این زمینه است و دانشگاهها می‌توانند از پیشگامان توسعه فناوریهای سبز در کشور باشند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این که فناوریهای سبز یکی از زیرساختهای مهم اقتصاد مقاومتی و رشد اقتصاد سبز است، عنوان کرد: گسترش فناوریهای سبز منجر به کاهش آثار و عوارض و خسارتهای زیست محیطی برای کشور خواهد شد.

ایران برخوردار از ظرفیت جذب سرمایه گذاریهای بین‌المللی در زمینه انرژیهای پاک

وی تولید و بهره‌مندی از انرژیهای نو و پاک را یکی دیگر از مولفه های مهم در این مورد دانست و گفت: ایران ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه و بهره‌مندی از انرژیهای نو و پاک همچون انرژی خورشیدی یا بادی دارد.

ابتکار ادامه داد: نتایج پژوهشها نشان می‌دهد ایران یکی از بهترین کشورهای دنیا برای سرمایه گذاری در زمینه انرژیهای پاک از جمله انرژی خورشیدی است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: تحقیقات نشان می‌دهد ایران به دلیل زاویه تابش خورشید، میزان تابش خورشید، برخورداری از طبقه جوان تحصیل کرده به عنوان پشتیبان و ایفاگر نقش اصلی در پیشبرد استفاده از این انرژیها، برخورداری از گاز طبیعی به عنوان پاکترین سوخت برای ترکیب با انرژیهای پاک دارای ظرفیت ویژه‌ای برای جذب سرمایه گذاری و همکاریهای بین‌المللی در این زمینه است.

کد مطلب 252728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =