۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۹
  • کد مطلب: 253010
معاون وزیر خارجه چین به ایران می آید

وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) از اعزام نماینده ویژه این وزارتخانه به ایران و عربستان به منظور بهبود روابط و مناسبات میان دو کشور خبر داد.

به گزارش شانا، «هوا چون اینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین که در نشست خبری روزانه خود با خبرنگاران سخن می گفت، این خبر را اعلام کرد و گفت که «ژانگ مینگ» معاون وزیر خارجه چین به عربستان و ایران سفر خواهد کرد.

او گفت که «ژانگ» هم اکنون در عربستان به سر می برد و قرار است بزودی رهسپار تهران شود.

«هوا» با بیان این که چین اهمیت زیادی به بهبود روابط و مناسبات دو کشور بزرگ خاورمیانه قائل است یادآور شد که انجام این سفر به همین منظور تدارک دیده شده است.

او با بیان این که چین پیش از این نیز از ایران و عربستان خواسته بود خویشتندار باشند، ابراز امیدواری کرد که خاورمیانه به سمت ثبات، آرامش و بهبود مناسبات میان کشورهای منطقه پیش برود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین در عین حال از تهران و ریاض خواست از طریق گفتگو و مشورت مشکلات پیش رو را برطرف کنند.

.هوا چون اینگ، به تاریخ دقیق سفر «ژانگ مینگ» به تهران اشاره نکرد اما گفت که در پایان گفتگوهای او با مقامهای عربستان او راهی تهران می شود

سفر معاون وزیر امور خارجه چین به تهران در حالی صورت می گیرد که برخی گزارشها از سفر قریب الوقوع «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین در اوائل بهمن ماه به تهران حکایت دارد.

وزارت کشور عربستان روز شنبه گذشته اعلام کرد که آیت الله «نمر باقر النمر» را به همراه 46 نفر دیگر اعدام کرده است و این امر باعث واکنشهای زیادی در جهان شد.

در این میان برخی عوامل مشکوک به اماکن دیپلماتیک کشورعربستان در تهران و مشهد تعرض کردند که توسط دستگاههای امنیتی و انتظامی ایران این افراد شناسایی و بازداشت شدند.

عربستان پس از این اقدام اعلام کرد رابطه خود را با ایران قطع می کند و تنش در مناسبات دو کشور تشدید شد.

کد مطلب 253010

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =